Tragedia teribilă care a marcat-o profund pe Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha! Celebra actriță Vahide Perçin a pierdut cel mai iubit bărbat din viața sa din cauza unui atac de cord!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2022, 16:20

Vahide Percin, o actrita desavarsita

Sursa: www.dizidoktoru.com

Celebra actriță Vahide Perçin reprezintă o figura emblematică pentru cinematografia Turciei, datorită talentului ei remarcabil.

Nimeni nu este pregătit să piardă pe cinva drag din familie, indiferent de vârstă la care se află, deoarece durerea resimțită este la el de mare oricând. În urmă cu circa șase ani, celebra actrița Vahide Percin a trecut prin cele mai triste din dureroase momente din viață să, atunci când și-a pierdut cea mai dragă persoană din familia sa, care încă o mai lega de trecut și de copilăria petrecută în casă părintească.

Vahide Percin a venit pe lume în anul 1965, în Istanbul, intr-o familie modesta, in mijlocul careia a crescut si a primit o educatie aleasa alaturi de fratele si mai mare, Güven, care i-a fost mereu un sprijin loial. Vahide a studiat Facultatea de Teatru si avea să devină peste ani o actrița aprciata de publicul larg, așa cum visase încă din copilarie. Dincolo de cariera, Vahide Percin s-a dedicat enorm și familiei sale.

Tragedia teribilă care a marcat-o profund pe Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha!

Deși depășise cu bine cumplita boală ce o depistase în anul 2011, decesul fratelui ei a picat că un trăsnet peste renumită Vahide Percin, care a simțit atunci că o parte din inima ei a pierit odată cu fratele ei drag. Îndrăgită actrița trecuse prin grele chinuri după intervenția suferită pentru a reuși să scape cu viață din ghearele cancerului mamar, iar la doar trei ani după vindecare, vestea morții fratelui ei a îngenunchiat-o de durere și i-a

pricinuit mare tristețe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, apariție total neașteptată, la nouă ani de la divorțul de soțul ei! Iată alături de cine a fost surprinsă celebra Vahide Perçin!

Güven Perçin locuia în Cumhuriyet, o localitate din Izmir, alături de familia lui.

În luna aprilie 2016, acesta a suferit un atac de cord care i-a fost fatal, deorece era de mulți ani bolnav de inima. Vahide Percin a fost prezența la funeraliile fratelui ei, Guven, unde au însoțit-o fostul ei soț, Altan Gordum, fiica lor Alize și soția celebrului producător TImur Savci.

Citeste si: Hunkar din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de fiica sa pe aceleași platouri de filmare! Marea actriță Vehide Percin și Alize Gördüm au jucat împreună în aceeași producție de mare succes

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.