TRAGEDIE: a murit fiica fostului ministru de finante Eugen Dijmarescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 22 aug 2021, 12:35

Fiica fostului ministru de finante, Eugen Dijmarescu, in varsta de 36 de ani, a fost gasita moarta intr-o camera a unui hotel din insula japoneza Okinawa, decesul survenind, se pare, in urma unui atac de cord.

Alina Dijmarescu era absolventa a Facultatii de Relatii Economice Internationale, cunostea sase limbi straine si lucrase in trecut pentru Lehman Brothers.

 

Atacul de cord ar fi survenit din cauza suprasolicitarii.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

in Japonia, mortile din suprasolicitare la serviciu sunt

atat de frecvente incat pentru ele s-a definit chiar un cuvant: karoshi, care, in traducere libera, inseamna "moarte de la prea multa munca".

 

Primul asemenea caz a fost raportat in 1969, cand un barbat de 29 de ani, casatorit, a murit in departamentul de curierat al celui mai mare ziar national din Japonia.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.