TRAGEDIE: AU MURIT intr-un accident si au lasat in urma o fetita de 13 ani si un baietel de 8 ani

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:51

O fetita de numai 13 ani si fratele sau de 8 ani nu mai au cui sa spuna nici mama, nici tata.

Ambii parinti au fost ucisi intr-un accident teribil chiar dupa ce facusera cumparaturile pentru ziua de Sfantul Nicolae. Copila a fost singura supravietuitoare din masina mortii, dar, a suferit mai multe rani destul de grave. Parintii ei au fost inmormantati, ieri, de rude si prieteni. Intre timp, cel care a provocat aceasta tragedie a fost retinut.

Toata suflarea satului Oarja a venit la inmormantare. Gina si Constantin, in varsta de 38, respectiv 40 de ani, au lasat in urma doi copii.

Fetita este, in continuare, internata la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucuresti, iar baiatul este la bunici. Copila si parintii se indreptau, sambata, spre casa dupa ce facusera niste cumparaturi, dar, la un moment dat, un tanar de 21 de ani a intrat cu masina direct in ei.

Tanarul care a provocat tragedia are 21 de ani si a mai avut permisul suspendat pentru viteza excesiva. A distrus o familie si a lasat doi copii fara parinti.
Cunoscutii isi aduc aminte, in lacrimi, de cei doi soti, care formau o familie model.

Masina condusa de tanarul sofer a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de masina in care se aflau cei doi soti si fetita lor. Soferul vinovat a fost retinut ieri dupa-amiaza sub acuzatia de ucidere din culpa.
##VIDEO128654##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.