Tragedie aviatică în Thailanda: Nouă oameni au dispărut după ce un avion s-a prăbușit în junglă. Printre pasageri se aflau și doi copii: „Credem că toţi sunt morţi”

Autor: Laura Macovei

Un avion turistic s-a prăbușit în jungla densă din Thailanda. Potrivit autorităților, șansele de supraviețuire sunt aproape 0

Sursa: Profimedia

Un avion turistic s-a prăbușit joi, 22 august, în jungla din provincia Chachoengsao din Thailanda. Avionul ar fi pierdut contactul cu turnul de control și s-a prăbușit într-o zonă izolată și greu accesibilă.

Autoritățile din Thailanda sunt acum în căutarea celor nouă pasageri ai avionului turistic care s-a prăbușit joi în jungla densă din provincia Chachoengsao. Avionul efectua un zbor intern de la Bangkok către Trat, aproape de granița cu Cambodgia.

Citește și: Un avion al companiei Singapore Airlines a aterizat de urgență după ce a pierdut altitudine! O persoană decedată și zeci de răniți la bordul aeronavei

Un avion s-a prăbușit în Thailanda. Printre cei dispăruți se numără și doi copii

La bordul aeronavei se aflau patru cetățeni thailandezi și cinci cetățeni chinezi, printre care și doi copii cu vârste de 12 și 13 ani. Din păcate, autoritățile nu mai au speranțe în privința șanselor de supraviețuire ale pasagerilor.

Peste 300 de militari și voluntari au fost mobilizați pentru a participa la operațiunile de căutare și salvare, dar condițiile meteo nefavorabile, cu ploi abundente, au îngreunat eforturile acestora.

„Accidentul a avut loc în jurul orei 15:10. Încercăm să îi găsim pe cei dispăruţi, dar credem că toţi sunt morţi. Nu intenţionăm să ne oprim până nu găsim oamenii dispăruţi, chiar dacă unele zone sunt pline de apă", a declarat guvernatorul provinciei Chachoengsao, Chonlatee Yangtrong, conform AFP.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”

Autoritățile au găsite mai multe fragmente de corp

Până în prezent, echipele de intervenție au descoperit doar fragmente de corp și resturi din avion, ceea ce confirmă gravitatea impactului.

Citește și: Șase turiști vietnamezi au murit în Bangkok după ce au fost otrăviți cu cianură într-un hotel de lux

Între timp, autoritățile thailandeze au deschis o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale prăbușirii avionului.

Continuările se vor desfășura și în zilele următoare, însă speranțele de a găsi supraviețuitori se diminuează cu fiecare oră care trece.

Tragedia din Thailanda vine la câteva săptămâni distanță de tragedia aviatică Brazilia, unde un avion de pasageri s-a prăbușit în localitatea Vinhedo. Din nefericire, toți cei 61 de oameni aflați la bordul aeronavei și-au pierdut viața, scria CNN.