Tragedie azi-noapte în Prahova! Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani s-a stins din viață în urma unui cumplit accident. Filmul incidentului

Webeditor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 mai 2023, 23:42

Tragedie azi-noapte în Prahova! Un tânăr în vârstă de doar 23 de ani s-a stins din viață în urma unui cumplit accident

Sursa: PixaBay

Un tânăr de doar 23 de ani a murit azi-noapte, în Prahova, în urma unui accident.

Accident de mari proporții azi-noapte în comuna Sălciile din județul Prahova! Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac de pe marginea șoselei.

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit în urma unui cumplit accident

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/1707/20310721/1/un-tanar-in-varsta-de-23-de-ani-a-murit-in-urma-unui-cumplit-accident.jpg

Potrivit primelor informații, băiatul era singur în mașină și, cel mai probabil, ar fi pierdut controlul volanului. Impactul a fost atât de puternic încât motorul mașinii a fost aruncat la câțiva metri distanță, în câmp.

Șoferul a fost găsit încarcerat în mașină de către salvatori, unde i s-a constatat decesul.

Citește și: Luca, băiatul care și-a pierdut viața după ce a fost strivit de un TIR pe zebră, va fi înmormântat astăzi. Durerea locuitorilor este greu de descris în cuvinte: „Este o tragedie”

Tragedia a avut loc pe DN1D azi-noapte, în zona localității Ciorani, în Prahova. 

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, un tânăr vârstă de 23 de ani în timp ce conducea un autoturism pe DN1D, km 23+410, pe direcția de deplasare Ciorani către Urziceni, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un copac din afara părții carosabile, aferent sensului său de deplasare”, a spus Inspectoratul de Poliție Prahova.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cine este șoferul din Vâlcea care a ucis un copil în vârstă de doar 10 ani

Un copil în vârstă de doar 10 ani a fost lovit mortal de un șofer care conducea o mașină pe o șosea din județul Vâlcea. 

Medicii ajunși la locul incidentului au găsit fetița de 10 ani în stare de inconștiență. Zeci de minute au încercat s-o resusciteze, dar totul a fost în zadar.

Nu s-a mai putut face nimic în afară de a se constata decesul copilei. 

Citește și: „Băiatul ar fi fost stropit cu apă rece și fierbinte”. Raul, un copil român de doar nouă ani, a fost găsit fără viață, într-o geantă, plutind în apele unui lac, în Belgia

Conform primelor informații, șoferul în vârstă de 21 de ani a fost testat pentru alcoolemie, iar rezultatul a fost negativ.

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean 678 din judeţul Vâlcea, în localitatea Olanu. Conform primelor verificări efectuate de Poliție, șoferul a intrat cu mașina în fetița care mergea pe partea carosabilă, relatează  news.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.