Tragedie cumplită în România! O femeie de 50 de ani ar fi fost împușcată din greșeală de soțul ei

Author: Marina Ionescu

Tragedie cumplită în România! O femeie de 50 de ani ar fi fost împușcată din greșeală de soțul ei

Sursa: PixaBay

O femeie din Botoșani ar fi fost ucisă din greșeală de propriul soț. Bărbatul împrumutase o armă ca să sperie animalele sălbatice, dar aceasta s-a descărcat.

Scene de groază, seara trecută, pentru o familie din județul Botoșani.  O femeie de 50 de ani ar fi fost împușcată din greșeală de soțul ei, după ce arma pe care o avea s-a descărcat.

Citește și: Momente tulburătoare la Crevedia! Ce s-a întâmplat la înmormântarea celor doi soți decedați în explozie este de necrezut „Părinții mei, ați vrut să plecați amândoi prea devreme”

Tragedie cumplită în România! O femeie de 50 de ani ar fi fost împușcată din greșeală de soțul ei

Bărbatul împrumutase arma ca să sperie animalele sălbatice, care se aflau aproape de gospodăria lui. Din păcate, într-un moment de neatenție, arma s-a descărcat, iar soția lui a fost împușcată. 

Fiica de 22 de ani a cuplului a fost cea care a sunat imediat la 112.

La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de la salvare, care a încercat minute în șir să o resusciteze pe femeie, însă în zadar. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să declare decesul femeii.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citește și: Nicoleta și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Femeia a fost ucisă de un șofer beat și drogat în Popești Leordeni „A prins-o între două mașini și la spital a decedat”

Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: ''Din primele verificări s-a stabilit faptul că arma respectivă era procurată dintr-o altă țară și introdusă în România de o cunoștință a familiei victimei, care a împrumutat-o familiei victimei, pentru a fi utilizată în alungarea animalelor sălbatice din apropierea gospodăriei.''

Nicoleta și-a pierdut viața chiar de ziua ei. Femeia a fost ucisă de un șofer beat și drogat în Popești Leordeni

În urmă cu câteva zile, Nicoleta și-a pierdut viața. Femeia a murit chiar de ziua ei. Aceasta se afla cu tortul în mână în momentul în care a fost acroșată de un bărbat beat și drogat.

Femeia avea 56 de ani, ieșise la poartă pentru a primi tortul făcut de o vecină. Nicoleta urma să-și sărbătorească ziua de naștere, însă în loc să fie prezenți la petrecerea aniversară, apropiații se pregătesc de înmormântare.

Citește și: Noi detalii ies la iveală în cazul șoferului drogat care a ucis-o pe Nicoleta în Popești-Leordeni. Acesta este fost angajat MAI

Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat  ” a spus un vecin, martor la întreaga tragedie.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?