Tragedie cumplită pentru celebrii actori Çağrı Çıtanak și Bașak Gümülcinelioğlu! Mama actorului a fost găsită decedată sub dărâmături, după dezastrul provocat de teribilele cutremure în Turcia!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 feb 2023, 10:52

Çağrı Çıtanak și Bașak Gümülcinelioğlu, doi actori apreciati in Turcia

Sursa: Instagram Çağrı Çıtanak

Veste tragică pentru cuplul de actori turci Çağrı Çıtanak și Bașak Gümülcinelioğlu! Mama celebrului Çağrı Çıtanak a fost găsită fără suflare sub dărâmături, la noua zile după dezastrul provocat de cutremurele din Turcia! „Ne-am pierdut mama”

Renumiții actori Çağrı Çıtanak (32 de ani) și Bașak Gümülcinelioğlu (30 de ani) s-au căsătorit pe 8 octombrie 2022, într-un cadru de poveste, în Istanbul, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. Cei doi actori s-au cunoscut în urmă cu câțiva ani, pe platourile de filmare și la finalul anului 2021 s-au logodit și au decis că fericitul eveniment să aibă loc în toamna anului următor.

Însă fericirea celor doi soți a fost umbrită recent de devastatoarele cutremure din Turcia, deoarece renumitul actor și-a pierdut mama, sub ruinele blocului în care locuia, în Antakya, una dintre cele mai afectate zone.

Tragedie cumplită pentru celebrii actori Çağrı Çıtanak și Bașak Gümülcinelioğlu! Mama actorului a fost găsită decedată sub dărâmături

La scurt timp după producerea celor două teribile cutremure, celebrul actor Çağrı Çıtanak a lansat un mesaj tulburător pe Twitter, prin intermediul căruia a încercat să facă un apel către autorități pentru a interveni cât mai rapid

în Antakya, deoarece nu reușise să ia legătură cu mama lui care locuia în acea zona grav afectată.

Citește și: Casă de piatră! Celebrii actori turci, Başak Gümülcinelioğlu și Çağrı Çıtanak s-au căsătorit! Iată ce nuntă atipică au avut cei doi îndrăgostiți!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Clădirea s-a prăbușit, acolo se află apartamentul unde am crescut.

Mama mea era acolo! Clădirea este cea una din cele mai înalte și avea mulți locatari. Vă rog ajutați cât mai mulți oameni!”, a scris actorul.

După nouă zile de chin, așteptări, frământări și suferință profundă, celebrul actor și soția lui, Bașak, au primit tragică veste despre moartea mamei sale, Nevber Yurdal Çitanak, care după nouă zile de căutări a fost găsită sub ruine fără suflare. Cea care a transmis cumplită veste în mediul online a fost chiar soția actorului, Bașak Gümülcinelioğlu, care a publicat pe Instagram, o imagine neagră unde a scris sfâșietoarea informație: „Ne-am pierdut mama.

Condoleanțe.”

Citește și: Renumitii Melisa Asli Pamuk și Cagri Citanak au trecut prin momente de groaza! Cei doi actori au lansat strigăte disperate de ajutor pe rețelele de socializare, deoarece rudele lor au fost prinse sub dărâmături, după cutremurele din Turcia!