Momente dramatice pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urma cumplitelor cutremure din Turcia! „Durerea și întristarea mea sunt de nedescris”

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 feb 2023, 10:48

Tragedie fără margini pentru actorul Orhan Aydın, considerat o figura emblematică a cinematografiei din Turcia! Fiica celebrului actor a fost găsită fără suflare sub dărâmături, la șase zile de la producerea teribilelor cutremure! „Nu mai am putere să îndur, inima îmi plânge”

La scurt timp după producerea cumplitelor cutremure în Turcia, renumitul actor Orhan Aydin a lansat un strigat disperat de ajutor, anunțând pe contul lui de socializare faptul că fosta lui soție și fiica lor, care locuiau în orașul Hatay, au fost prinse sub dărâmături și nu reușește să ia legătură cu ele.

Momente dramatice pentru celebrul actor Orhan Aydın! Fiica lui și-a pierdut viața sub dărâmături, în urmă cumplitelor cutremure din Turcia

Deși celebrul actor s-a zbătut enorm și a implorat autoritățile să ia măsuri cât mai rapid pentru salvarea celor două femei, în cele din urmă doar fosta lui soție a fost găsită în viață, în vreme ce fiica lor, Eylem Aydın a fost descoperita fără suflare, iar vestea decesului ei a adus multă durere în sufletele părinților săi, care au trăit cu speranța până în ultima clipă că o vor recupera teafără de sub dărâmături.

Citește și: Veste șocantă pentru Hilal Altinbilek, eroina producției Mă numesc Zuleyha! Întreaga echipă a serialului este îndurerată de moartea actriței Emel Atıcı și a fiicei sale, în urma cutremurelor devastatoare din Turcia! „Îmi pare rău de pierderea ta”

„Încercăm să ajungem la fiica mea. Există o masă mare de beton deasupra ei. Nu mai am putere să îndur, inima îmi plânge.

Mâinile sunt tremurânde. Sunt devastat că țara mea este în paragină. Durerea și întristarea mea sunt de nedescris. Haide, dragă mea... Haide, zâmbet frumos... Rezistă..." spunea disperat celebrul actor în așteptarea unei minuni.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Însă în cele din urmă, vestea tragică despre moartea fiicei sale a venit că un trăsnet peste actorul Orhan Aydın, care a fost îngenunchiat de durere și tristețe.

Autoritățile au reușit după zeci de ore de eforturi mari să ajungă în locul în care se află Eylem, însă această murise sub presiunea uriașă a plăcilor de beton.

"Nu i-am putut oferi vești bune actorului Orhan Aydın. Îmi pare foarte rău. După 36 de ore de muncă neîntreruptă, prețioasa lui fiică Eylem Şafak Aydın a fost scoasă din dărâmături. Condoleanțe", a transmis Primarul din Maltepe, Ali Kılıç, potrivit haberturk.com

Citește și: Actorul Erkan Petekkaya și soția lui, devastați de veștile dureroase sosite din orașul Antakya, unde mai multe rude ale lor au fost prinse sub dărâmături în timpul teribilelor cutremure!