Tragedie cumplită pentru o familie din județul Prahova. Un băiețel de 2 ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 10 aug 2023, 18:18

 Un băiețel de 2 ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei

Sursa: Unsplash

Un băiețel de doar 2 ani și 8 luni s-a stins din viață după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei, în comuna Scorțeni, județul Prahova.

Durere fără margini pentru o familie din comuna Scorțeni, județul Prahova, după ce băiețelul lor a murit chiar în spatele locuinței.

Citește și: „Te blestem, Loredana”. Mesajul plin de durere postat de verișoara Alinei, victima crimei din Mangalia. Ce i-a transmis aceasta Loredanei

Tragedie cumplită pentru o familie din județul Prahova. Un băiețel de 2 ani a murit după ce s-a înecat în pârâul din spatele casei

Cel care a sunat la 112 a fost tatăl copilului. Când a văzut ce s-a întâmplat, tatăl micuțului a alertat de urgență autoritățile. Medicii s-au deplasat imediat la locul incidentului. Însă, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru băiețelul de 2 ani și 8 luni. În ciuda eforturilor de a-i salva viața, copilul a fost declarat decedat.

Reprezentanții poliției au mărturisit că nu erau prezente urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei. 

Acum, autoritățile anchetează cazul, pentru a afla exact împrejurările în care s-a produs incidentul tragic.

Citește și: Noi informații în cazul crimei din Mangalia! „ Acest lucru este foarte puternic și generator de agresivitate” Ce spun medicii legiști

"La data de 9 august a.c.,

în jurul orei 14.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi au fost sesizați de către un bărbat din comuna Scorțeni, despre faptul că fiul său, minor, ar fi decedat. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare, care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor în vârstă de 2 ani și 8 luni, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare ale echipajului medical.

Din primele verificări, s-a stabilit că minorul s-ar fi înecat în pârâul din spatele locuinței.

Cadavrul copilului nu prezenta urme de violență sau leziuni pe suprafața vizibilă a corpului, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", transmit reprezentanții poliției.