TRAGEDIE. Eleva disparuta de la un camin din Bacau, gasita MOARTA in apele raului Bistrita!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 16:25

Ce era mai rau s-a adeverit! Eleva disparuta de 5 zile de la caminul liceului a fost gasita. Trupul neinsufletit a fost scos din apa de scafandri.

Cu numai o zi in urma, tatal fetei mai spera ca ea este inca in viata: „ Sa ma sune sa imi spuna ca e bine atat ca nu ii fac nimic! Sa imi spuna ca e bine unde e, ca nu ii fac nimic, sau sa vina acasa, cand vrea! ”, spunea ieri barbatul disperat.

Nu si-au imaginat parintii tinerei de 16 ani ca vor trece prin asa ceva.

Fata disparuse din internatul liceului acum 5 zile. Colegele Claudiei spun ca era cam trista in ultima vreme si au gasit in urma disparitiei doar un mesaj pe un site de socializare: „ Am ajuns sa ne iubim cu adevarat abia dupa ce ne-am distrus...

Claudia a plecat miercuri de la internat cu invoire si, de atunci, nimeni nu mai stia nimic de ea. Mama fetei este plecata din tara la munca si asta, spune tatal tinerei, ar fi putut-o afecta.

Anchetatorii gasisera un indiciu care a mai restrans din ipotezele luate in calcul: „ Pe malul apei a fost gasita o pereche de role care ar putea apartine minorei ”.

Pompierii au venit cu mai multe barci pentru a o cauta pe tanara disparuta. Si scafandrii au incercat sa-i dea de urma. In urma cu putin timp, gandurile negre au devenit realitate. Trupul fetei a fost scos din apa de echipele de cautare.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

##VIDEO115476##

 

Taguri: