Tragedie fără margini în Belfast. O româncă este acuzată că și-a înjunghiat copiii cu sânge rece. Fiul de 8 luni a murit pe loc, iar sora lui este în stare critică la spital

Author: Ana Dinu
Copii injunghiați de mama cu sanger rece

Comunitatea de români din Belfast, Regatul Unit, este îngrozită, după ce un băiețel de 8 luni și sora sa de 2 ani au fost înjunghiați cu sânge rece. Bebelușul a murit pe loc, în timp ce sora lui se află în stare critică la spital. Acuzată de fapta îngrozitoare este chiar mama celor doi copii.

O româncă este acuzată că și-a înjunghiat cei doi copii în casa lor din Belfast. Bebelușul de numai opt luni a fost găsit mort, marți seara, de poliția din Irlanda de Nord. Iar sora lui mai mare, în vârsta de 2 ani, a fost dusă la spital în stare critică. Raluca Tagani urmează să fie dusă astăzi în fața magistraților Tribunalului din Belfast.

Românca care și-a înjunghiat copiii cu sânge rece

Românca de 29 de ani este acuzată că și-a înjunghiat cei doi copii cu sânge cere. Fiul ei de opt luni a fost găsit mort, în timp ce fetița, în vârsta de 2 ani, a fost trasportată în stare critică la spital.

”Fetița rănită în timpul atacului rămâne în spital, starea copilei fiind descrisă de medici drept una stabilă.

Aș dori să mulțumesc comunității locale pentru sprijinul și răbdarea lor neclintite, în timp ce continuăm investigația asupra evenimentelor tragice de marți seară. De asemenea, solicit în continuare ca oricine are informații legate de acest incident să ne contacteze"
,
a scris pe Twitter inspectorul șef Chris Millar.

Tatăl copiilor se află în stare de joc, la momentul porducerii tragediei se afla în Anglia, însă a revenit de urgență în Irlanda de Nord.

Bărbatul a fost surprins de reporteri în timp ce punea baloane albastre pe stradă, în memoria băiețeului ucis, acesta a declarat: "Sunt cu adevărat înfrânt. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine, pentru tot ajutorul și sprijinul lor".  

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Tragedie în Bacău. Cine sunt cei cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret, în timp ce se scăldau. Doi dintre ei erau frați

Raluca Turcani, originară din România, a ajuns și ea la spital, după presupusul atac, însă poliția a anunțat că a fost externată și transportată la secție pentru audieri.

Fiica lui Liam O'Keefe, tatăl copiilor înjunghiați,  din altă căsătorie, Lara, în vârstă de 26 de ani, a declarat că tată ei a început să urle când a aflat că fiul lui nu mai este.

”Când a aflat că Liam a murit, a lăsat telefonul și a început să țipe. L-am luat în brațe în timp ce plângea. Tata nu își manifestă, de obicei, sentimentele și văzându-l așa a fost groaznic. Astăzi a văzut trupul bebelușului. Este devastat. Copiii sunt lumea lui", a mărturisit Lara”, potrivit Daily Mail.

Liam și Raluca s-au cunoscut în România, în urmă cu trei ani, când acesta a venit în vacanță cu niște prieteni.

Citeste si: O femeie a dezvăluit că mănâncă zilnic sute de grame de pietre, de mai bine de 20 de ani, și nu se poate opri. Mărturisiri cutremurătoare