Tragedie fără margini în Buzău! Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Author: Alina Petre
Actualizat: 17 aug 2023, 05:15

Un incendiu puternic la o casă din Buzău

Doi copii, un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii după casa le-a luat foc. Incendiu s-a produs în județul Buzău.

Durere fără margini pentru familie din Buzău! Un incendiu puternic le-a cuprins casa, iar în interiorul locuinței au rămași prinși cei doi copii, un băieţel de un an și o fetiță de doi. Din nefericire, micuții nu au mai putut fi salvați.

Citește și: Două adolescente din Turda au ajuns la spital, după ce un șofer de 85 de ani le-a lovit pe trecerea de pietoni. Bărbatul nu le-a acordat prioritate

Un băieţel de un an și o fetiță de doi au murit, arși de vii într-un incendiu

Din primele informații, se pare că micuții erau singuri în casă când a izbucnit focul. La fața locului au intervenit de urgență pompierii, dar din păcate victimele au fost găsite carbonizate.

Tragedia s-a produs într-o locuință din localitatea Sârbești, comuna Vintilă Vodă, Buzău.

Pompierii au descopieri în interiorul casei doi copii, un băiat în vârstă de un an și o fetiță de doi ani și jumătate, decedați.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Intervine Punctul de Lucru Beceni și Detașamentul de Pompieri Buzău. În urma incendiului au rezultat 2 victime- decedate (1 băiat în vârstă de aproximativ 1 an și o fetita în vârstă de aproximativ 2 ani și 6 luni).

Incendiul este localizat, se acționează pentru lichidare, suprafață afectata fiind de aproximativ 50mp)”, a anunțat ISU Buzău.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele producerii incidentului.

Incendiu puternic la Hotelul Intercontinental din Capitală

Un incendiu a izbucnit astăzi la Hotelul Intercontinental din București. Mai multe autospeciale de pompieri se află la fața locului.

Din primele informații, se pare că Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a fost alertat, prin numărul de urgență 112, că la etajele superioare ale clădirii ar fi izbucnit un incendiu.

Zona este blocată de echipajele de intervenție.

Citește și: Și-au ucis cu sânge rece cei șase copii și au dat foc la casă. Cum i-au găsit polițiștii pe cei doi părinți care au comis oribila crimă

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.