Tragedie fără margini în Harghita! Un fotbalist, în vârstă de doar 12 ani, a murit după ce i s-a făcut rău la antrenament

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 aug 2023, 02:20

Tragedie fără margini în Harghita! Un fotbalist, în vârstă de doar 12 ani, a murit după ce i s-a făcut rău la antrenament

Sursa: Facebook LOKI SC

Tímár Áron, un băiat în vârstă de doar 12 ani care juca la echipa Loki SC, din Lunca de Jos, Harghita, a decedat la scurt timp după ce i s-a făcut rău, după un antrenament.

Tamas Zoltan, președintele Asociației de Fotbal Harghita, a declarat, pentru GSP, că băiatul a murit pe 1 noiembrie, după un antrenament.

Copil de 12 ani, mort după ce i s-a făcut rău la un antrenament de fotbal

„S-a întâmplat imediat după un antrenament pentru Cupa Satelor. Băiatului i s-a făcut rău. S-a chemat repede ambulanța, dar nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat Tamas Zoltan.

Președintele Asociației de Fotbal Harghita a spus că Tímár Áron nu era înregistrat la AJF Harghita, dar urma să joace la Cupa Satelor, o competiție organizată de Federația Română de Fotbal.

„Moartea sa a survenit în afara competiției”, a mai precizat acesta. Conform Szekely Sport, Tímár Áron, născut în 2010, era elev în clasa a VI-a în Lunca de Jos și apărea în lista de jucători pe care echipa sa o înscrisese pentru competiție.

„Federația Română de Fotbal a aflat cu tristețe de tragicul incident petrecut astăzi, 3 noiembrie 2022, în județul Harghita.

Citeste si: Gerard Pique și-a anunțat retragerea din fotbal: ”Sâmbătă va fi ultimul meci pe Camp Nou” Care este motivul pentru care fundașul spaniol renunță la cariera de fotbalist

Aron Timar, un copil de 12 ani legitimat la echipa Under 12 Loki SC, formație ce urma să participe în Cupa Satelor, a decedat după ce i s-a făcut rău la finalul unui antrenament. Ambulanța care a venit la fața locului nu l-a mai putut salva.

FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!”, a transmis Federația Română de Fotbal, într-un comunicat oficial pe Facebook.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Oficialii de la Loki au anunțat că echipa sa va juca, totuși, în meciul de pe 12 noiembrie, iar victoria va fi dedicată micuțului plecat mult prea devreme dintre noi. Tímár Áron urmează să fie înmormântat sâmbătă.

Motivul pentru care tânărul de 17 ani s-a aruncat de la etajul doi

La locul incidentului s-au sesizat o ambulanță SMURD şi o ambulanţă SAJ. 

”Băiatul este conştient, cooperant, a fost preluat de către echipajul SAJ şi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare”, a mai transmis sursa menționată anterior.  

Citeste si: Rică Răducanu a fost internat în spital! Fostul portar a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de respirație: „Nu pot vorbi”

Mama tânărului în vârstă de doar 17 ani a fost cea care a sunat la 112.

Deocamdată, nu se știe motivul pentru care băiatul a făcut asta. Autoritățile nu au stabilit împrejurările.