Tragedie fara margini intr-o familie din Bistrita-Nasaud! O fetita de noua ani murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus! Ce au descoperit medicii legisti

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2022, 17:55
Georgiana, fetita care a decedat dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

Georgiana, o fetita in varsta de noua ani a murit la scurt timp dupa ce s-a imbolnavit de COVID-19.

Micuta Georgiana studia in clasa a II-a in cadrul Scolii Gimnaziale din satul Tureac, comuna Tiha Bargaului, judetul Bistrita-Nasaud, iar in urma cu cateva zile si-a anuntat parintii ca se simte rau. Aceasta a acuzat dureri de burta si stari de greata si atunci a mers la medicul dispensarului din comunca pentru a fi consultata. Medicul de familie i-a prescris un tratament si a trimis-o acasa recomandandu-i multa odihna.

Din nefericire insa starea fetitei s-a deteriorat iar la scurt timp aceasta s-a stins din viata spre disperarea familiei sale.

O fetita de noua ani murit dupa ce s-a infectat cu noul coronavirus! Descoperirea uluitoare a medicilor legisti!

Primarul comunei Tiha Bârgăului a explicat pentru observatorbn.ro faptul ca medicii legisti au constatat ulterior la necropsie ca fetita a decedat dupa ce s-ar fi inecat cu voma, dar acestia au depistat si ca aceasta era infectata cu noul coronavirus.

”Seara s-a simțit din nou rău, așa că mama ei a vrut să cheme ambulanța. Fetița a văzut o autospecială ce trecea prin zonă, în drum spre un alt caz, și a făcut atac de panică. A căzut lată jos. La autopsie i-a ieșit că a murit înecată cu vomă, în termeni mai pe înțelesul tuturor. Dar medicului care a făcut autopsia i s-a părut ceva în neregulă la plămâni, că ar arăta ca și plămânii afectați de coronavirus, așa că a decis să-i facă și un test.

Iar rezultatul a fost pozitiv” a declarat Vasile Șut, primarul comunei Tiha Bârgăului, potrivit playtech.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mesaje de condoleante sfasitoare pentru Georgiana!

Anuntul socant despre moartea fulgeratoare a Georgianei a fost data in mediul online chiar de reprezentatii scolii gimnaziale unde fetita era eleva. Acestia au transmis cu durere si regret faptul ca Georgiana nu va mai fi de acum inainte eleva Scolii din Tureac, ci un inger printre copilasii plecati mult prea devreme la Ceruri.

"De astăzi, din clasa a II-a B, va lipsi zilnic Georgiana Capra și nu va mai spune “Prezent” niciodată…De azi, Georgiana nu mai e elevă a Școlii Gimnaziale Tureac, ci e un

înger sau o stea printre copiii din Ceruri.
Te vom purta mereu în suflet, așa frumoasă, veselă, isteață și cuminte cum ai fost!
Sperăm să ajungă până la tine dragostea noastră. Golul pe care l-ai lăsat e infinit mai mare decât banca de la școală.
Adio, fetiță minunată!
Colegii de clasa și doamna învățătoare Doinita Lacatis
Întreg colectivul scolii este alături de familia greu încercată.
Dumnezeu sa va dea putere și mângâiere în acest moment atât de dureros"
, au scris reprezentatii scolii din satul Tureac, potrivit antena3.ro