Tragedie feroviară în Cluj: Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața sub roțile trenului

Autor: Andrei Costanda

Un tânăr de 25 de ani a fost călcat de tren în apropierea localității Câmpenești

Sursa: Pexels / Photo by Alin Serban

Un tânăr de 25 de ani și-a pierdut viața în mod tragic în urma unui accident feroviar în apropierea localității Câmpenești, Cluj, după ce a încercat să traverseze calea ferată.

Un incident tragic a avut loc miercuri în județul Cluj, unde un tânăr de aproximativ 25 de ani a fost lovit mortal de un tren în apropierea localității Câmpenești. Bărbatul, în încercarea de a scurta drumul, a ales să traverseze calea ferată, ceea ce i-a fost fatal.

Un tânăr a murit spulberat de tren

În jurul orei 13:30, polițiștii Secției Regionale Poliție Transporturi Cluj-Napoca au fost alertați despre faptul că un bărbat a fost accidentat de un tren care circula pe ruta Cluj-Oradea.

Echipele de intervenție, inclusiv pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Cluj-Napoca, s-au deplasat imediat la locul incidentului. Din păcate, odată ajunși, salvatorii au constatat că tânărul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia.

Incidentul a declanșat o anchetă a poliției pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc tragedia. Se desfășoară cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, iar autoritățile urmează să stabilească împrejurările detaliate ale evenimentului și identitatea victimei.

Citește și: Ies la lumină noi detalii în cazul accidentului din Suceava, în care au murit cinci persoane! Tahograful vehiculului care a produs tragedia a fost manipulat

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

A doua tragedie feroviară în ultimele zile în județul Cluj

Acesta este al doilea accident feroviar mortal în județul Cluj în ultimele zile, după ce cu patru zile înainte un alt bărbat și-a pierdut viața într-un incident similar în apropiere de podul IRA. Aceste evenimente subliniază pericolele la care se expun cei care aleg să traverseze căile ferate în mod necorespunzător.

Conform reprezentanților ISU Cluj, echipele operative au găsit la fața locului un bărbat care prezenta leziuni incompatibile cu viața, confirmând decesul acestuia. „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puține momente în apropierea localității Câmpenești, unde un bărbat a fost lovit de tren. Ajunse la fața locului, forțele noastre au găsit victima care prezenta leziuni incompatibile cu viața. La misiune au luat parte pompierii de la Punctul de Lucru Jucu, respectiv o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Cluj-Napoca.

De la această intervenție nu avem imagini”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: Cat costă o casă lângă plajă, în Thassos. Locuința se află la doar 10 metri de plajă și are o curte proprie

De asemenea, polițiștii și reprezentanții feroviari îndeamnă populația să evite traversarea căilor ferate prin locuri nepermise și să utilizeze pasajele și trecerile autorizate pentru a preveni astfel de tragedii.

Autoritățile continuă să investigheze cazul și să analizeze măsurile necesare pentru a preveni repetarea unor astfel de accidente în viitor.