Tragedie în Alba: O femeie de 66 de ani a murit carbonizată în urma unui accident grav

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 18 feb 2024, 13:32

Tragedie în Alba: O femeie de 66 de ani a murit carbonizată în urma unui accident grav

Sursa: PixaBay

O tragedie s-a produs într-o localitate din județul Alba, unde o femeie în vârstă de 66 de ani a pierit carbonizată în urma unui accident rutier grav. Evenimentul a avut loc sâmbătă, pe DJ 107B, între comunele Cergău Mare și Tău.

Potrivit informațiilor furnizate de martori, femeia a pierdut controlul volanului, iar mașina în care se afla a intrat violent într-un cap de pod. 

Mașina a luat foc după ce șoferița a pierdut controlul și a intrat într-un cap de pod

Impactul puternic a declanșat un incendiu devastator, iar autoturismul a fost cuprins de flăcări în câteva momente. Din nefericire, șoferița nu a avut șansa să iasă din mașină înainte ca aceasta să fie complet distrusă de foc.

Citește și: „Toți mușchii au paralizat”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă soția lui Adrian Minune. Karmen Minune, dezvăluiri emoționante despre cea care i-a dat viață

La fața locului au fost chemați pompierii de la Garda de intervenție Blaj, care au reușit să stingă incendiul, dar femeia deja pierise înainte să poată fi salvată. Autoritățile au confirmat că în momentul accidentului, în mașină nu se afla nicio altă persoană.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

„La sosirea forţelor de intervenţie la locul producerii incendiului, acesta se manifesta cu ardere generalizată la întregul autoturism.

Din nefericire, din autoturism a fost extrasă o victimă, carbonizată”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Alba, Alex Crişan, potrivit Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, traficul rutier pe DJ 107B a fost oprit între comunele Cergău și Roșia de Secaș în urma accidentului. Polițiștii au început ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragedia.

Accident mortal în Vaslui! O dubă a lovit frontal un TIR

În urmă cu o săptămână, un tragic accident mortal a avut loc pe Drumul European 581, în localitatea 7 Case, județul Vaslui. Conducătorul în vârstă de 57 de ani al unei dube a pierdut controlul vehiculului în timpul unei viraje, intrând pe contrasens și intrând în coliziune violentă cu un TIR. Șoferul dubei a rămas captiv între fiarele contorsionate ale autoturismului.

Citește și: Sfârșit tragic pentru doi prieteni, pe un drum din Constanța. Cei doi au intrat cu autoturismul sub un TIR

Aflat la volanul unei dube în momentul în care a abordat o curbă, individul a derapat pe contrasens, intrând în traseul unui TIR condus de un cetățean turc. Din informațiile preliminare, se pare că șoferul TIR-ului se deplasa cu viteză, având doar capul tractor în circulație.

A rezultat o coliziune frontală cu consecințe tragice, deoarece bărbatul în vârstă de 57 de ani și-a pierdut viața imediat după impact.