Tragedie în Brăila! O femeie a fost ucisă de iubit în timpul unui apel disperat la 112. Ulterior, bărbatul s-a sinucis

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 12 iun 2024, 11:05

Tragedie în Brăila: O femeie a fost ucisă de iubit în timpul unui apel disperat la 112

Sursa: ziartopdearges.com

O femeie de 44 de ani din localitatea Mircea-Vodă, județul Brăila, a fost găsită moartă la o zi după ce a sunat disperată la 112 și a cerut ajutor printre țipete.

Apelul la 112 a fost efectuat luni, 10 iunie, la ora 12:31. În urma acestuia, Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a furnizat datele de localizare, iar două echipaje din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca au fost trimise la fața locului pentru a efectua verificări.

Femeie ucisă de iubit în timp ce suna la 112

În timp ce încerca să comunice cu autoritățile, aceasta era înjunghiată de partenerul său, care avea să îi devină călău.

Femeia nu a putut oferi detalii despre locația exactă sau identitatea sa, iar apelul s-a încheiat brusc. Din păcate, polițiștii nu au reușit să obțină suficiente informații care să confirme locația exactă a victimei  și nu au reușit să o găsească la timp.

Citește și: Criminalii tinerei din Oradea au încercat să inducă autoritățile în eroare: Chiar ei au apelat la 112

Cazul reamintește de tragedia din Caracal, unde autoritățile au întâmpinat dificultăți similare în localizarea unei persoane aflate în pericol. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Vecinii nu au raportat zgomote sau conflicte, iar apelurile repetate la numărul de telefon al femeii au rămas fără răspuns. Numărul de telefon folosit aparținea unei cartele pre-pay neînregistrate, lucru ce a complicat și mai mult eforturile de localizare.

Călăul femeii s-a sinucis după odioasa crimă

Cadavrul femeii a fost găsit abia a doua zi, pe 11 iunie, în jurul orei 09:45, de o cunoștință care a sunat la 112 pentru a anunța descoperirea.

Potrivit observator.ro, alături de corpul femeii, a fost găsit și cadavrul partenerului său, un bărbat de 50 de ani, care s-a sinucis după comiterea crimei. Ambii locuiau în comuna Mircea-Vodă, iar corpurile lor au fost preluate de Serviciul Județean de Medicină Legală Brăila pentru necropsie.

Citește și: Descoperire halucinantă într-o parcare! Cadavrul unei femei a fost găsit într-un geamantan aflat într-o remorcă. Autoritățile au identificat și o altă femeie, dar prezenta semne vitale

În urma verificărilor, s-a constatat că anterior tragediei nu existau sesizări de violență domestică înregistrate pentru cele două persoane. Poliția continuă cercetările pentru a clarifica toate împrejurările acestui caz tragic.