Tragedie în Brașov! Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Author: Diana Tilă

Tragedie în Brașov! Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Sursa: Pexels.com

Incident tragic, în această seară, în județul Brașov! Un copilaș de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigații.

Tragedie cumplită în localitatea Bunești, din județul Brașov. Un copil de doar 7 ani și-a pierdut viața după ce a căzut într-un canal de irigații.

Citește și: Grecia arde! După Rhodos, și Corfu este evacuată! Mii de turiști și localnici așteaptă să fie evacuați din calea flăcărilor

Tragedie în Brașov! Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigaţii

Oamenii au sunat la 112, iar echipele de salvare s-au deplasat de urgență, luni seară, la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri, pentru salvarea unui copil de 7 ani, care a căzut într-un canal de irigații.

La locul incidentului s-au deplasat o autospecială de intervenție, o motopompă, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ.

Copilul de doar 7 ani a fost scos din canal de către pompieri în stop cardio-respirator și i s-au aplicat manevrele de resuscitare.

Însă, micuțul nu a mai putut fi salvat, iar cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul copilului, potrivit Mediafax.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cel puțin un mort în urma prăbușirii unui pod în Grecia!

„In jurul orei 19:50, am fost solicitați să intervenim la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri, la un copil de 7 ani căzut într-un canal de irigație.

L a fața locului s-au deplasat o autospecială de intervenție, o motopompă, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ. Copilul a fost extras din canal de către pompieri în stop cardio-respirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns la acestea, medicul SAJ declarând decesul”, a informat sergent major Kinga Bordea, reprezentant al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov. 

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit mort pe stradă, în Târgu Lăpuș. Care este, de fapt, cauza decesului

Tragedie cumplită în România, în urmă cu câteva săptămâni! Un tânăr de 25 de ani a fost găsit fără viață pe marginea unui drum din Târgu Lăpuș.

Potrivit presei locale, tânărul a fost lovit de o mașină, iar șoferul care l-a accidentat mortal a fugit de la locul accidentului.