TRAGEDIE in Bucuresti: O persoana A MURIT dupa ce masina in care se afla a fost SPULBERATA de tren FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:53

O persoana a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita de un tren de persoane, miercuri, pe soseaua Petricani, la trecerea de calea ferata de la iesire din Capitala spre Pipera, judetul Ilfov.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca persoana aflata in masina a decedat, autoturismul condus de aceasta fiind distrus in proportie de 90 la suta.

 

La locul accidentului au ajuns o autospeciala de prim ajutor, o masina a medicului de urgenta si o autospeciala de stingere, a spus Daniel Vasile.

 

In urma impactului, autoturismul a fost aruncat la o distanta de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferata. Din

primele informatii rezulta ca soferul, Nae Nicolae, aflat la volanul unui autoturism Bentley, mergea dinspre Bucuresti spre Pipera, judetul Ilfov. Nae Nicolae era un cunoscut om de afaceri, apropiat al familiei Becali.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 

Circulatia rutiera in zona producerii accidentului nu a fost oprita.

 

Sursa: Mediafax.