Tragedie în București: Un motociclist de 35 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 22 iul 2024, 17:42

Tragedia a avut loc la intersecția dintre Bulevardul Constantin Brânvoceanu și Strada Nițu Vasile

Sursa: Vio Istrate

Un accident tragic petrecut într-o intersecție din București a dus la moartea unui motociclist de 35 de ani, după ce a fost lovit de un autoturism.

Luni, un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc în București. Incidentul s-a produs la intersecția dintre Bulevardul Constantin Brâncoveanu și Strada Nițu Vasile, unde motocicleta condusă de tânăr a fost implicată într-o coliziune cu un autoturism.

Motociclistul a murit pe loc

Potrivit Brigăzii Rutiere, conducătorul autoturismului, un bărbat de 56 de ani, se deplasa pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu.

În momentul în care a ajuns la intersecția cu Strada Nițu Vasile, acesta a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de bărbatul de 35 de ani. Din nefericire, impactul a fost fatal pentru motociclist, care și-a pierdut viața pe loc, în ciuda eforturilor echipajelor medicale de a-l resuscita.

În urma tragediei, Brigada Rutieră a emis un comunicat prin care a oferit detalii preliminare despre accident.

„Din primele informații, conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Constantin Brâncoveanu, la intersecția cu Str. Nițu Vasile, a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat în vârstă de 35 de ani”, a transmis Brigada Rutieră, conform News.ro.

Citește și: Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Șoferul autoturismului nu consumase alcool

Imediat după incident, șoferul autoturismului a fost supus testării cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând că acesta nu consumase alcool. În ciuda acestei informații, polițiștii rutieri continuă să investigheze accidentul pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs.

Echipajele medicale ajunse la fața locului au efectuat manevre de resuscitare asupra motociclistului, însă, din păcate, acesta a fost declarat decedat la scurt timp.

Impactul violent și rapiditatea cu care s-a desfășurat accidentul nu au lăsat nicio șansă tânărului de 35 de ani.

Citește și: Facturile la energie se măresc de la 1 octombrie! Taxa suplimentară pe care românii vor trebui să o achite

Accidentele rutiere continuă să fie o problemă majoră în marile orașe, iar acest incident tragic este un alt exemplu al pericolelor care pândesc pe șosele.

Poliția Rutieră face apel la toți participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să fie vigilenți, pentru a preveni astfel de tragedii.

Comunitatea locală este în stare de șoc după pierderea tânărului motociclist. Prietenii și familia acestuia au fost profund afectați de veste, iar rețelele sociale au fost inundate de mesaje de condoleanțe și amintiri despre cel care și-a pierdut viața mult prea devreme.

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul