TRAGEDIE in Cluj: Un elev a DECEDAT in curtea unitatii de invatamant!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:56

Tragedie in Cluj-Napoca, un elev in varsta de 10 ani de la Liceul "Bathory Istvan" a murit dupa ce a cazut in curtea unitatii de invatamant.

Un echipaj SMURD a intervenit de urgenta la Liceul Teoretic "Bathory Istvan" din Cluj-Napoca, copilul fiind gasit in stare de inconstienta dupa ce a cazut pe gheata, in timpul pauzei.

 

Elevul a primit primele ingrijiri medicale la fata locului, apoi a fost transportat la UPU1, a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Cluj.

 

"Baietelul a decedat in urma unui stop cardio-respirator", a declarat Calin Lazar, directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj. Politia

a inceput o ancheta in acest caz.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Sursa: Mediafax

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.