Tragedie în Deva: Un tânăr motociclist și-a pierdut viața după ce un șofer nu i-a acordat prioritate | VIDEO

Autor: Andrei Costanda

Tânărul motociclist și-a pierdut viața după ce un șofer i-a tăiat calea.

Sursa: Observator News & HD365 TV

Un motociclist de 24 de ani a decedat după ce a fost lovit de un șofer care nu i-a acordat prioritate într-o intersecție aglomerată din Deva.

Într-o tragedie care a zguduit orașul Deva, un tânăr motociclist, în vârstă de 24 de ani, a murit după ce a fost lovit de un autoturism al cărui șofer nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut într-o intersecție intens circulată din municipiul Deva, la intersecția bulevardului 22 Decembrie cu strada Carpați, marți, 28 mai, în jurul orei 12:35.

Șoferul autoturismului nu a acordat prioritate

Potrivit poliției, șoferul autoturismului, un bărbat de 44 de ani din Petroșani, a virat la stânga pe culoarea verde a semaforului electric, fără a acorda prioritate motocicletei conduse de tânărul din Simeria, care circula din sens opus. Impactul violent a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

„I-a tăiat calea domnul cu mașina motociclistului.”, a declarat un martor ocular.

Deși purta casca de protecție, tânărul motociclist a suferit răni extrem de grave și și-a pierdut cunoștința la scurt timp după coliziune. Ceilalți participanți la trafic, martori la scena șocantă, au apelat imediat la serviciile de urgență. Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze timp de câteva minute bune înainte de a-l transporta de urgență la Spitalul Județean de Urgență Deva.

Citește și: Cum este să fii soția celui mai bogat om din Asia? Nita Ambani are peste 600 de servitori în fiecare zi și nu a purtat niciodată aceeași pereche de pantofi de două ori

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Citește și: Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz

Tânărul motociclist a murit la spital

În ciuda eforturilor disperate ale medicilor, rănile suferite de tânăr au fost prea severe și acesta s-a stins din viață pe patul de spital.

„Tânărul motociclist și-a pierdut viața, prin urmare încadrarea juridică, cea de vătămare corporală din culpă, se va schimba în fapta de ucidere din culpă.”, a declarat Bogdan Nițu, purtător de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Casca motociclistului a fost găsită la câțiva metri distanță de locul accidentului, un detaliu care subliniază violența impactului. Pe șoseaua unde tânărul și-a găsit sfârșitul, au mai rămas doar bucăți din motocicleta sa, o adevărată bijuterie pe două roți.

Accidentul a adus în discuție importanța acordării de prioritate și respectarea regulilor de circulație, mai ales în intersecțiile aglomerate. În urma tragediei, comunitatea locală este în stare de șoc, iar familiile și prietenii tânărului motociclist sunt profund îndurerați.

Aceasta este o amintire dureroasă a pericolelor care pot apărea în trafic și a necesității ca toți participanții la trafic să fie atenți și responsabili. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili toate detaliile acestui incident tragic, iar comunitatea așteaptă cu sufletul la gură concluziile anchetei.

Urmăriți întreg materialul video mai jos:


 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.