Tragedie în Egipt! Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce a fost sfâșiat de un rechin. Tatăl băiatului a asistat la întreaga scenă

Author: Diana Tilă
Actualizat: 12 mar 2024, 00:25

Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce a fost sfâșiat de un rechin.

Sursa: Wowbiz / pexels

Tragedie cumplită în Egipt. Un tânăr a murit chiar sub privirile tatălui său, după ce a fost sfâșiat de un rechin.

Vladimir Popov avea 23 de ani și toată viața înainte. Din nefericire, tânărul și-a pierdut viața în apele din Egipt, după ce a fost atacat de un rechin. Acesta s-a stins din viață chiar sub privirile tatălui său, care nu a putut să-l ajute.

Citește și: Cine este bărbatul de 59 de ani ucis de rechin în timp ce înota în mare, în Noua Caledonie. Martorii de pe plajă au privit îngroziți scenele terifiante

Tragedie în Egipt! Un tânăr de doar 23 de ani a murit după ce a fost sfâșiat de un rechin. Tatăl băiatului a asistat la întreaga scenă

Vladimir Popov era din Rusia. Tânărul era împreună cu iubita lui în apele din Egipt, iar în momentul atacului, aceasta a reușit să iasă la mal și să se salveze. Din păcate, tânărul de doar 23 de ani nu a mai reușit să iasă și s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale celor de pe mal.

și ale tatălui său.

Momentul a fost filmat, iar pe fundal se poate auzi cum băiatul îl striga disperat pe tatăl său:  ”Tată, tată!”.

„Înoată departe, înoată departe! Rapid! Un rechin!”, strigă oamenii cu disperare, de pe mal.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: O adolescentă a murit după ce a fost atacată de un rechin. Aceasta și-a găsit sfârșitul înotând într-un râu

Martorii care se aflau la fața locului au făcut mărturisiri cutremurătoare:  „Chiar în fața ochilor mei, rechinul l-a mâncat pe tip, fata a reușit să scape”, „Este groaznic, rămășițele acestui om zac acolo”.

De asemenea, un alt martor a mai spus:  „Era la aproximativ șapte metri de țărm”, „Fata a fost salvată, a fugit foarte mult pe plajă”.

Momentul în care un rechin extrem de periculos atacă un turist aflat pe un caiac

Momentul în care un rechin-tigru uriaș a atacat un caiac condus de un turist în Hawaii a fost surprins pe cameră!

Scott Haracuchi, un turist american, se afla pe un caiac în largul coastelor insulei Hawaii atunci când un  rechin-tigru imens  a sărit din apă și a mușcat din barcă.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.