Tragedie in familia Gorecki! Afla ce se va intampla cu Ali si ce masuri va lua Cemal pentru a scapa de orice acuzatie, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Dragoste si ura", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 dec 2018, 09:55

Mavi banuieste ca barbatului i s-a intamplat ceva rau si traieste cel mai mare cosmar al vietii sale.

Temerile lui Mavi se adeveresc. Dupa ce femeia a asteptat in zadar aparitia iubitului sau sot, Ali, pentru a-si aniversa ziua de nastere, Mavi banuieste ca barbatului i s-a intamplat ceva rau. Chiar si asa, nici prin cele mai sumbre ganduri ea nu isi imagina ca avea sa nu-si mai vada niciodata mult iubitul sot. 

 

 

Vestea mortii lui Ali declanseaza un adevarat cutremur in familia Gorecki. Mavi este pusa la pamant de vestea mortii sotului ei dar, cu toate acestea Cemal, cel care se face vinovat de moartea fratelui sau, el nu gaseste curajul de a-si asuma greselile. Ca o ironie a sortii, sansa este din nou de partea lui Cemal, barbatul scapand basma curat din toata aceasta poveste.  

 

Sleita de puteri, Mavi incearca sa isi continue viata iar singura ei putere si alinare, in greaua suferinta prin care trece, este fetita lor.