Tragedie in familia lui Usher. Fiul cantaretului a pierdut lupta cu viata

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:18

Un nou deces zguduie lumea celebritatilor! Rapper-ul Usher este in doliu dupa ce fiul lui vitreg, in varsta de 11 ani, a murit in urma unui accident nautic.

Kyle Glover este fiul fostei sotii a lui Usher, Tameka Foster. Micutul a fost ranit grav la cap de un ski jet, in urma cu aproximativ doua saptamani. Baiatul a fost transportat in coma la spital, fiind sustinut in viata doar de aparatele medicale. Potrivit site-ului TMZ, Tameka Foster s-a hotarat cu greu, la insistentele medicilor sa-l deconecteze pe Kyle de la aparatele care il tineau in viata. Copilul fusese declarat in moarte cerebrala.
Femeia este acum devastata si in stare de soc.

 

Usher, pe numele lui adevarat Usher Terry Raymond IV, si Tameka Foster au divortat in 2009, dupa un mariaj de doi ani. Cuplul si-a disputat custodia celor doi fii, Usher Raymond V, in varsta de 4 ani, si Naviyd, 3 ani. Potrivit surselor din interiorul familiei, Usher este alaturi de fosta lui sotie si de familia acesteia in aceste momente dramatice.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.