Tragedie în familia Vlăduței Lupău! A primit o veste cruntă în vacanță: „Își îngroapă azi băiatul” Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 mar 2024, 15:46

Tragedie în familia Vlăduței Lupău! „Își îngroapă azi băiatul” Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Sursa: Vlăduța Lupău FB

Tragedie în familia Vlăduței Lupău chiar în prag de primăvară, în timp ce artista se află într-o vacanță relaxantă în Maldive alături de soțul ei și fiul lor.

O veste tristă a cutremurat liniștea artistei.

Vlăduța Lupău este în doliu

În timpul vacanței sale în Maldive, Vlăduța Lupău a primit o veste cumplită, potrivit căreia un membru al familiei sale s-a stins din viață. Este vorba despre fratele mamei sale, unchiul Vlăduței Lupău, care a plecat din această lume și va fi condus pe ultimul drum în cursul acestei zile.

Citește și: Prețul incredibil pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru un concert de o oră, de Revelion. Costă mai mult decât o mașină

Cu toate că se află la mare depărtare, în mijlocul unui paradis exotic, Vlăduța Lupău resimte profund pierderea și suferința generată de această tragedie familială. Cu inima frântă, artista a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare, exprimându-și regretul că nu poate fi prezentă la înmormântare din cauza distanței mari.

„Bunica mea… își îngroapă băiatul azi, unchiul meu, fratele mamei. Dumnezeu să-l odihnească! Vești rele vin ca un fulger…”, a transmis Vlăduța Lupău în mediul online.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlăduța Lupău se află în Maldive, alături de familie

Până în momentul tragediei, artista se bucura de fiecare clipă a vacanței, împărtășind bucuria sa cu fanii de pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, viața a adus o schimbare bruscă și dureroasă în această perioadă de fericire, iar Vlăduța Lupău a suferit un șoc emoțional puternic.

Cu toate că se află la distanță, vedeta a fost copleșită de tristețea adusă de pierderea unui membru iubit al familiei.

Citește și: Problemele cu care s-a confruntat Vlăduța Lupău după naștere „Am crezut că mor de durere de oase și articulații” Ce s-a întâmplat cu artista

În urmă cu câteva zile, artista vorbea despre cât de încântată este de vacanța în Maldive.

„Drumul a fost lung și greu chiar și pentru noi cei mari, dar ce să zic de Iair?! A rezistat eroic!!! Fără plânsete și urlete pe avion, pentru că am avut la îndemână secretele cu “bibic” și “ronțăit” la urcatul și aterizatul

avionului.

Ca să nu avem probleme cu presiunea în urechi, iar pentru întreținerea atmosferei atâtea ore în avion am avut multe cărți și abțibilduri, iar pe alocuri și tableta sau telefonul. Sperăm să fie frumos, dar oricum ne bucurăm de timpul minunat și prețios pe care îl petrecem împreună ”, a spunea Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.