TRAGEDIE IN FOTBAL. Dumitru Sechelariu, fost patron al FCM Bacau, a incetat din viata la 54 de ani

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 11:15

UPDATE: 12.30 Fostul primar al orasului Bacau si fost patron al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a incetat din viata in aceasta dimineata la o clinica din Viena.

Fostul primar al orasului Bacau si fost patron al echipei FCM Bacau, Dumitru Sechelariu, a incetat din viata, sambata dimineata, la o clinica din Viena, conform unor apropiati ai acestuia. Avocatul lui Dumitru Sechelariu, Nicuta Citu, a declarat ca" nimeni nu se astepta" ca fostul primar al Bacaului sa moara," nici medicii de la Viena". Sambata trecuta, Dumitru Sechelariu a fost transferat de la Bucuresti la o clinica din Viena, la cererea expresa a familiei.


Potrivit Mediafax, Dumitru Sechelariu a fost operat pe 5 februarie la Spitalul Floreasca din Capitala, unde fusese internat din 2 februarie, ca urmare a unor probleme la coloana vertebrala. La scurt timp dupa interventia suferita, Sechelariu a intrat in coma, dar a fost resuscitat, insa starea sa a ramas in continuare grava.

Conform unui comunicat al Biroul de presa al spitalului Floreasca, Sechelariu a fost internat in Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca Bucuresti in 2 februarie, prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenta "Prof.
Dr. Nicolae Oblu" Iasi, pacientul fiind atunci constient, cooperant si cu parametrii functiilor vitale in limite fiziologice.

In zilele urmatoare, precizeaza sursele citate, Sechelariu a fost supus mai multor investigatii imagistice si de laborator, in vederea stabilirii starii biologice de moment si a planului terapeutic, iar marti, 5 februarie, a fost supus unei interventii chirurgicale, evolutia postoperatorie imediata fiind favorabila.

Fostul primar al Bacaului Dumitru Sechelariu a fost adus la Spitalul Floreasca in 2 februarie, de la Iasi, unde se afla internat din 31 ianuarie, cu afectiuni la coloana vertebrala, fiind in imposibilitatea de a se deplasa,
potrivit unor surse medicale.

In februarie 2010, fostul primar Dumitru Sechelariu a fost supus unei interventii chirurgicale la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, dupa ce a suferit un preinfarct. Dupa cateva zile, Dumitru Sechelariu a fost retinut de procurorii DNA intr-un caz de coruptie, in aceeasi zi facandu-i-se rau si ajungand la Spitalul Judetean Bacau, unde a fost internat sub paza.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.