Tragedie in fotbalul romanesc. Un jucator a murit in timpul meciului VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 08:50

O partida banala, un amical intre CS Balotesti si Delta Tulcea a dus la un eveniment tragic. Jucatorul Chinonso Henry a murit.

Nigerianul a fost rezerva si a intrat pe teren in partea a doua a intalnirii. Dupa spusele martorilor, dupa numai 10 minute, atacantul de 21 de ani s-a prabusit pe gazon. La fata locului nu era prezenta nicio ambulanta, iar primul ajutor a fost oferit chiar de un suporter din tribuna. Echipajul SMURD a ajuns la stadion in numai cateva minute si a incercat sa-l resusciteze pe jucator. Manevrele au durat mai bine de o ora, dar fara succes, iar la ora 13 si 12 minute s-a declarat decesul lui Henry.

Nigerianul era de la varsta de16 ani si jumatate in Romania si a fost adus la Constanta de antrenorul Ion Marin. Testele pe care le-a facut in mod regulat la Institutul de Medicina Sportiva nu au aratat ca ar avea vreo problema cu inima. Canicula de la ora meciului, peste 40 de grade ar putea si ea sa fie o cauza a decesului. In zilele urmatoare se va stabili cu exactitate ce a determintat decesul si daca cineva este vinovat de moartea fotbalistului.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.