Tragedie in Iasi! O fetita de 3 ani a murit calcata de un camion, in timp ce se juca in curte

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 iul 2022, 12:10
Drama infioratoare in Iasi, dupa ce o fetita a fost ucisa de un TIR scapat de sub control

Soferul TIR-ului a pierdut controlul nu a mai putut evita nenorocirea, iar fetita de 3 ani nu a avut nicio sansa dupa impactul nimicitor!

In cursul zilei de ieri, o fetita de 3 ani din Iasi a fost ucisa de un TIR, chiar in curtea propriei case in timp ce se juca. Copila era cu verisoara ei cand un camion scapat de sub control a spulberat gardul si s-a oprit in zidul casei. Fetita s-a stins sub ochii bunicii ei care o supraveghea. Momentul ingrozitor a fost filmat de camerele de supraveghere.

Momente cutremuratoare dupa ce o fetita de 3 ani a murit calcata de un camion, in Iasi

Se pare ca soferul unui camion de mare tonaj care cobora Dealul Repedea prin zona Bucium, din Iasi, a ramas fara frane si nu a mai putut controla TIR-ul. Remorca s-a desprins in timp ce soferul incerca redreseze vehiculul si a intrat in gardul unei case, nimicindu-l. TIR-ul s-a oprit in zidul casei, unde se afla fetita de trei ani, care se juca impreuna cu verisoara ei.

In urma impactului devastator, soferul a decedat, iar fetita de trei ani de asemenea a fost gasita fara suflare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

"Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că un bărbat de 55 de ani, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din cap tractor şi semi remorcă pe DN 24, dinspre Vaslui spre Iaşi, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar containerul transportat de ansamblul de vehicule ar fi fost

proiectat pe partea stângă a sensului de deplasare intrând în coliziune cu doi stâlpi. Ulterior, ansamblul de vehicule ar fi părăsit partea carosabilă şi ar fi intrat în coliziune cu gardul a două imobile, oprindu-se în peretele altui imobil. În urma accidentului rutier, şoferul a decedat, de asemenea a rezultat decesul unei minore de trei ani, care s-ar fi aflat în curtea unuia dintre imobile. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt", a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Iaşi, pentru
digi24.ro

Citeste si: Tragedie fără margini! Culiță și Iancu Sterp, în lacrimi! S-a înecat pe plaja Corbu! FOTO

Citeste si: Tragedie infioratoare la Arad: o femeie insarcinata, infectata cu coronavirus a murit in ambulanta