Tragedie în lumea sportului. O fostă handbalistă din echipa națională a României a murit la doar 34 de ani

Author: Marina Ionescu
O fostă handbalistă din echipa națională a României a murit!
Sursa: Facebook

Fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Draghici a decedat la vârsta de 34 de ani, potrivit Clubului Sportiv Rapid București.

Mihaela Drăghici, o fostă sportivă a echipei de handbal a clubului Rapid,  s-a stins din viaţă. Anunţul a fost făcut de echipa pentru care a jucat la un moment dat şi a cărei susţinătoare înfocată era. 

Citeste si: George Mihaiță a produs un accident de zile mari în Capitală. Actorul a fost prins beat la volan cu o alcoolemie de peste unu la mie

A murit Ecaterina Mihaela Drăghici  

Clubul Sportiv Rapid București a anunțat, astăzi, că fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici a murit în noaptea de 28 spre 29 iunie la doar 34 de ani. Ecaterina Mihaela Drăghici a încetat dn viață în urma unui stop cardio respirator.

Mihaela Drăghici a lăsat în urmă o familie răpusă de durere, un copil, un soț, o soră, o mamă, numeroși prieteni și fani, dar și o mulțime de copii care voiau să îi calce pe urme și pe care îi antrena, potrivit fresh.ro.

Citeste si:// ÎNMORMÂNTARE// Florin Condurățeanu. Jurnalistul este condus pe ultimul drum. Incredibil care este cauza morții

"Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid.

Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.

După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet.

În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni.

Cei care doresc să o conducă pe ultimul drum, o pot face astăzi de la ora 14:00 la Cimitirul Mărcuța din București.

Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!", se precizează pe contul de Facebook al Clubului Sportiv Rapid București. 

 

Citeste si:// EMOȚIONANT// Soția lui Florin Condurățeanu, primele declarații după moartea jurnalistului: „De vreo două luni...”

Înmormântarea a avut loc azi, 1 iulie 2021, la Cimitirul Mărcuţa din Capitală.

Fosta sportivă a fost condusă pe ultiul drum de o mulțime de oameni care au cunoscut-o sau care i-au admirat cariera de-a lungul anilor.

Ecaterina Mihaela Draghici a fost ambițioasă și visul ei cel mai mare a fost să joace pentru echipa Rapid, vis care i s-a îndeplinit.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?