TRAGEDIE IN NOAPTEA NUNTII. Un mire a murit in chinuri groaznice sub ochii sotiei si a invitatilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 nov 2020, 08:00

Un tanar din Brazilia, in varsta de 33 de ani, a murit chiar in noaptea nuntii, dupa ce s-a taiat intr-o sticla de bere.

Fabio Jefferson Maciel pregatise timp de un an de zile nunta alaturi de Geise Guimaraes, logodnica lui in varsta de 31 de ani. Cu o saptamana inainte de nunta, cei doi tocmai terminasera de aranjat si casa in care urmau sa locuiasca ca si familie. Numai ca destinul a fost crunt si a ales sa ii desparta intr-un mod tragic. Fabio Jefferson Maciel a murit chiar in noaptea nuntii dupa ce alunecat pe podea, iar o sticla de bere pe care o avea in buzunarul stang de la pantaloni s-a spart, sectionandu-i vena femurala.


Imediat dupa incident, mirele a inceput sa sangereze excesiv de puternic, acuzand dureri. Rana a fost atat de grava, incat tanarul a murit in ambulanta, in drum spre spital, din cauza pierderii masive de sange. Sotia, familia, dar si invitatii sunt in stare de soc si incearca si acum sa inteleaga cum de s-a putut intampla o asemenea tragedie. Era ofiter de marina si avea toata viata inainte.
Rudele si prietenii se pregatesc acum de inmormantare.

Fabio Jefferson Maciel
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mire-3-920125c6b0f378ba4c6fc5e51e6cffef.jpg
Reactia invitatilor dupa aflarea vestii ca mirele a murit in drum spre spital
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mire-2-1675efba6b4d7c64017b7e6e4d8a009f.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.