Tragedie în Ploiești: Un bărbat a murit prins sub un troleibuz, în centrul orașului!

Author: Andrei Ionescu

Bărbat prins sub troleibuz la Ploiești

Sursa: antena3.ro

O tragedie s-a produs în această dimineață în centrul Ploieștiului, un bărbat decedând după ce a fost prins sub un troleibuz care circula în centrul orașului.

Victima avea 67 de ani și, potrivit antena3.ro, nu ar fi fost atent atunci când ar fi traversat neregulamentar strada. 

Accidentul s-ar fi produs în zona dintre trecerea de pietoni și stația unde trebuia să oprească troleibuzul. Tragedia a avut loc în jurul orei 8:00, în apropiere de Galeriile Comerciale Ploiești. Victima accidentului mortal avea 67 de ani.

Un echipaj al Serviciului de Urgență de Ambulanță a sosit imediat la fața locului, dar nu a mai avut ce să facă decât să constate decesul bărbatului de 67 de ani.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului pentru a identifica circumstanțele în care s-a produs tragedia. Circulația a fost blocată până la finalizarea cercetărilor organelor de anchetă la fața locului.

Citeste si: Cum să plătești cât mai puțin la gaze naturale pe timpul sezonului rece?

Codul Rutier se schimbă în 2022! Traficul va fi monitorizat cu sisteme Big Brother

Un proiect de modificare a Codului Rutier a fost adoptat de Senat și, dacă va trece și de Camera Deputaților, for decizional, va merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Proiectul de lege are în vedere dezvoltarea unui sistem de camere de supraveghere la nivel naţional, operat de Poliţia Română, astfel încât şoferii nu respectă legea să fie amendaţi automat pe baza probelor video surprinse de camerele de supraveghere, fixe sau mobile.

„Dispozitivele de detecţie se amplasează cu prioritate pe drumurile cu o rată ridicată a accidentelor rutiere  pe baza unor analize de risc. Indicatoarele de avertizare a prezenţei dispozitivului de detecţie se instalează înaintea locului dispunerii dispozitivului de detecţie, la o distanţă de maximum 50 m în localităţi, între 100 m şi 250 m în afara localităţilor, respectiv între 500 m şi 1.000

m pe autostrăzi şi drumuri expres. Când condiţiile din teren impun amplasarea la o distanţă mai mare, sub indicator se instalează un panou adiţional «Distanţa între indicator si locul dispunerii dispozitivului de detecţie»”, se arată în proiectul de lege adoptat de Senat.

Punctul de amendă, în valoare de 145 de lei, va fi plafonat și anul acesta. Punctul de amendă a fost plafonat prin intermediul OUG 130/2021 și va rămâne același și în intervalul 1 ianuarie 2022 și 31 ianuarie 2022.  

Citeste si: Veste tristă pentru români. Valul 5 al pandemiei va lovi în curând țara noastră. Anunțul cercetătorului Octavian Jurma

 

 

Taguri: