Tragedie în Portul Midia! Patru persoane și-au pierdut viața după ce o navă a fost cuprinsă de flăcări

Autor: Diana Bostan

Un incendiu puternic a izbucnit pe un vapor aflat pe șantierul naval Midia.

Sursa: Facebook: Dobrogea News

Un incendiu violent a izbucnit joi, 8 august, pe un vapor aflat în reparație în cadrul șantierului naval Midia, situat în județul Constanța.

Din primele informații, flăcările puternice au surprins și provocat decesul a patru persoane, care se aflau în interiorul navei la momentul izbucnirii focului

Citește și: O explozie puternică a zguduit un bloc de pe Bulevardul Fizicienilor, din București: O mamă și cele două fiice ale sale au fost transportate de urgență la spital

Patru persoane au decedat în incendiul violent

Potrivit Antena3CNN, incendiul ar fi izbucnit în jurul orei 14:00, fiind alertate imediat forțele de intervenție. Conform declarațiilor reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Constanța, echipele de pompieri au fost solicitate să intervină cu un dispozitiv complex format din șase autospeciale de stingere, o autoscară și două echipaje SMURD. În plus, pentru a face față situației critice, a fost trimisă o Unitate de Terapie Intensivă Mobilă și o autospecială de stingere cu praf și azot.

Citește și: Incendiu violent la un restaurant din Horezu: O persoană a fost transportată de urgență la spital cu tăieturi la ambele mâini

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Pompierii au reușit să localizeze patru victime, care au fost găsite decedate, având leziuni incompatibile cu viața. Echipele de intervenție au fost extinse pentru a asigura o căutare amănunțită și pentru a controla focul în mod eficient.

Reprezentanții ISU Dobrogea au declarat că intervenția a fost complicată de intensitatea flăcărilor și de dificultățile de acces la locul incendiului.

„Intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o navă aflată în reparaţii, la cheu, în şantierul naval Midia.

Forţele alocate sunt următoare: 6 maşini de stingere, o autoscară, 2 SMURD şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. Colegii au realizat dispozitive de căutare/salvare a 4 persoane posibil surprinse la interior”, a transmis ISU Constanţa, potrivit  news.ro.