Tragedie în prima zi de primăvară! Un bărbat din Constanța a decedat, iar altul a ajuns la spital după un grav accident rutier

Author: Lavinia Medrea

Un bărbat din Constanța a decedat, iar altul a ajuns la spital după un grav accident rutier

Sursa: observator/mycta.ro/canva - colaj Kanal D

O tragedie a avut loc azi, de 1 martie, în prima zi de primăvară. Un om a murit, iar altul a ajuns la spital în stare gravă în urma unui grav accident pe DN2A, aproape de localitatea Vadu Oii, Constanța.

Pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost chemați de urgență să intervină în această dimineaţă, în jurul orei 06.30, în cazul unui accident rutier care a avut loc în apropiere de localitatea Vadu Oii, acolo unde un autoturism şi o dubiță s-au ciocnit violent. În urma impactului, o persoană a murit, iar alta a fost dusă la spital în stare gravă. 

Accident mortal azi, în prima zi de primăvară

La locul accidentului au intervenit un echipaj de la Detașamentul Hârșova cu o Autospecială de Stingere cu Apă si Spumă, SMURD B şi de la Detașamentul Cernavodă cu Descarcerarea şi un echipaj SAJ B2.

Din nefericire, medicii aflați la fața locului nu au reușit să mai facă nimic pentru persoana care a rămas încarcerată. S-a constatat decesul pe loc.  

Citește și: O mașină a căzut de pe un pasaj rutier din Arad, pe liniile de tramvai. Autoturismul s-a răsturnat pe plafon

„La locul accidentului au fost găsite două victime. O persoană de 40 de ani în stop cardio respirator căruia i-a fost efectuat protocolul de resuscitare, dar din păcate a fost declarată decedată și o persoană de 25 de ani care prezenta traumatism de coloană, de membru inferior și superior care a fost transportată la spital”,  a

declarat SAJ Constanţa.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Un bărbat din Constanța a decedat, iar altul a ajuns la spital

„La data de 1 martie a.c., în jurul orei 06.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, la ieșire din orașul Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, conduse de doi bărbați, de 39 de ani, respectiv de 24 de ani.

Cele două vehicule circulau din sensuri opuse și s-au lovit frontal.

Citește și: Tragedie în Grecia! Două trenuri s-au ciocnit. 32 de persoane și-au pierdut viața și 85 au fost rănite

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului care conducea autoturismul. Conducătorul auto aflat la volanul autoutilitarei a fost ușor rănit.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.