Tragedie în România! Au fost găsite moarte în apartament

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 17:55
Tragedie în România

O fetiță de 4 ani și mama ei au murit intoxicate în apartament, în Bârlad.

Apelul de urgență la 112 a fost făcut de soțul femeii, care nu putea intra în apartament.

Echipajele de salvare au venit de urgență la fața locului, însă nu au putut decât să constate decesul fetei de numai 4 ani și al mamei sale. Cele două au decedat intoxicate cu gaze.

Apartamentul în care fetița de 4 ani stătea cu mama și cu tatăl ei era încălzit cu o sobă pe gaz.

O anchetă va scoate la iveală cum s-a produs tragedia, știindu-se până acum că fetița și mama ei au murit intoxicate.

Nu cu mult timp în urmă, o explozie s-a produs într-un bloc din Popești-Leordeni. Explozia s-ar fi produs fiindcă un tânăr ar fi încercat să se sinucidă, dând drumul la gaze. Apartamentul de la demisol a explodat, victima fiind transportată de urgență la Spitalul de Arși. 

Doliu în presa românească! Un cunoscut jurnalist a murit 

Un cunoscut jurnalist din România, Gheorghe Dolinski, a decedat la vârsta de 76 de ani, la scurt timp după ce a fost vaccinat contra Covid-19.

Dolinski s-a simțit rău după ce și-a făcut vaccinul contra Covid-19 și  a murit chiar de ziua lui, pe 6 februarie 2021.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Profesorul Gheorghe Dolinski a scris sute de articole pentru presa locală, iar pentru comunitatea din Arbore și-a adus o contribuție importantă prin scrierile sale,  informa Monitorul de Suceava.

  ”Cu adâncă durere și profund regret, Societatea pentru Cultura și Literatura Română în Bucovina anunță trecerea la cele veșnice, după o scurtă și grea suferință, a celui care a fost profesor Gheorghe Dolinski, în vârstă de 76 de ani, intelectual de o deosebită valoare,

cu o bogată și îndelungată carieră pedagogică, om de presă și televiziune, scriitor și publicist, președinte în exercițiu al societății  noastre. Îi vom păstra o vie și neștearsă amintire. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au transmis colegii lui Dolinski de la Societatea pentru Cultură și Literatură Română din Bucovina.

Recent, un alt deces a întristrat mass-media din România.   Este vorba de moartea criticului muzical Luminița Constantinescu

Luminița Constantinescu, critic, director al Orchestrelor şi Corurilor Radio și realizator de emisiuni radio/TV, a murit la spital, la vârsta de 72 de ani.

Citeste si: A murit Larry Flint! Fondatorul Hustler avea 78 de ani

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.