Tragedie in Romania: Bianca a murit! A fost lovita grav de o masina dupa ce a iesit dintr-un club

Autor: Bogdan Mihai

Tragedia a lovit luni pentru o familie din Romania: Bianca a murit in urma unui accident, !

Bianca Adam, o tanara in varsta de numai 24 de ani, a murit dupa ce a fost implicata intr-un accident extrem de grav in cursul noptii de duminica spre luni.

Bianca a fost lovita in plin de o masina la doar cateva secunde dupa ce a iesit dintr-un club, impactul fiind unul devastator.

Soferul care a dat peste ea a sunat imediat la salvare si a chemat autoritatile la fata locului; din nefericire insa nu s-a mai putut face nimic pentru tanara.

Acum autoritatile au deschis o ancheta si analizeaza circumstantele in care s-a produs teribilul accident.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit cancan.ro, zona in care a fost lovita Bianca este considerata a fi extrem de periculoasa: deseori au loc accidente extrem de grave pe portiunea respectiva de drum.

Bianca Adam era stabilita in Italia si locuia in Valdichiana. Familia din Romania urmeaza sa initieze procedurile de repatriere.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.