Tragedie în Sălaj: Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit frontal de un TIR

Autor: Andrei Costanda

Paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbatul de 61 de ani

Sursa: Cuget Liber

Un bărbat de 61 de ani și-a pierdut viața într-un grav accident rutier după ce a intrat pe contrasens și s-a izbit de un camion condus de un tânăr de 21 de ani.

Un incident tragic a avut loc pe un drum din județul Sălaj, unde un bărbat de 61 de ani și-a pierdut viața într-un accident rutier devastator. Șoferul a intrat cu autoturismul pe contrasens, colizând frontal cu un camion condus de un tânăr de doar 21 de ani.

Șoferul de 61 de ani a intrat pe contrasens

Impactul a fost atât de puternic încât mașina bărbatului a fost proiectată într-o stație de autobuz, oprindu-se abia în curtea unui magazin din apropiere.

Din fericire, în acel moment nu se afla nicio persoană în zonă, evitându-se astfel alte victime.

Echipele de salvatori sosite la fața locului au constatat că pentru șoferul de 61 de ani nu mai era nimic de făcut, rănile suferite fiind incompatibile cu viața. Pasagera aflată în vehicul a fost grav rănită și transportată de urgență la spitalul din Târgu Mureș cu ajutorul unui elicopter SMURD. Starea ei este monitorizată de medicii de la spitalul din Târgu Mureș, care fac eforturi să-i salveze viața.

Citește și: „Îmi dau ecusonul jos și gata”. Rebecca, ieșire nervoasă în gala de duminică, 4 august, a emisiunii “Casa iubirii”. Ce a făcut-o pe brunetă să izbucnească în lacrimi

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”

Șoferul TIR-ului nu consumase alcool

Potrivit polițiștilor care investighează cazul, tânărul de 21 de ani aflat la volanul camionului nu consumase alcool, fiind în stare perfectă de conștiență în momentul impactului.

De asemenea, martorii prezenți la locul accidentului au confirmat că bărbatul de 61 de ani a intrat brusc pe contrasens, fără să ofere vreun indiciu de avertizare.

Circumstanțele care au dus la această tragedie sunt în curs de investigare. Polițiștii încearcă să stabilească motivele pentru care șoferul de 61 de ani a pierdut controlul vehiculului și a intrat pe contrasens. Printre ipoteze se numără o posibilă defecțiune tehnică a mașinii sau un moment de neatenție al șoferului.

În urma accidentului, comunitatea locală este profund îndurerată, iar autoritățile au anunțat că vor intensifica măsurile de control și siguranță rutieră pentru a preveni astfel de evenimente nefericite în viitor. De asemenea, se fac apeluri către șoferi să fie atenți și să conducă cu prudență, mai ales în zonele rurale unde infrastructura rutieră poate prezenta diverse provocări.

Accidentul din județul Sălaj servește ca un avertisment dureros despre pericolele care pândesc pe drumurile publice și nevoia constantă de a fi vigilenți și responsabili în trafic.