Tragedie în sectorul 6 al Capitalei! Un bărbat a fost strivit sub roțile unei autocisterne, după ce a traversat neregulamentar

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 aug 2023, 05:50

Un bărbat a fost strivit sub roțile unei autocisterne, după ce a traversat neregulamentar

Sursa: Libertatea

Un bărbat a murit în această seară, la ora 18.00, după ce a ajuns sub roțile unei autocisterne în zona pasajului de la Lujerului, sector 6, pentru că traversase neregulamentar.

Traficul de pe Șoseaua Virtuții a fost blocat peste două ore și jumătate după ce un bărbat a fost strivit sub roțile unei autocisterne fiindcă traversase neregulamentar.

Cum a ajuns bărbatul sub roțile autocisternei

UPDATE 20.35:  Traficul a revenit la normal pe Șoseaua Virtuții, potrivit Poliției Rutiere.

UPDATE 20.30: Polițiştii rutieri au constatat, conform datelor preliminare, că bărbatul care a murit a trecut strada neregulamentar, relatează Libertatea.

Citește și: Accident cumplit în Dâmbovița! Microbuz cu 9 persoane la bord a intrat în coliziune cu un autoturism

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat a murit strivit sub roțile unei autocisterne

Brigada Rutieră a fost sesizată la ora 18.07, prin apel la 112, în legătură cu un accident din zona Pasajul Lujerului, pe Șoseaua Virtuții. Primele informații arată că șoferul unei autocisterne, în vârstă de 59 de ani, a ucis un bărbat, prinzându-l sub roțile vehiculului. Victima traversase neregulamentar.

Citește și: Accident teribil în Buzău! O mamă și cei doi copii, la un pas să-și piardă viața, după ce au traversat strada neregulamentar

Conducătorul autocisternei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind „zero”.

„Se efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului”, a declarat Brigada Rutieră a Capitalei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.