TRAGEDIE in Spania! 77 de persoane au murit in urma unui accident de tren VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:42

Cel putin 77 de persoane au murit si alte 143 au fost ranite intr-un accident de tren produs miercuri seara in Santiago de Compostella, in nord-vestul Spaniei, potrivit unui bilant provizoriu anuntat joi dimineata de tribunalul regional din Galicia.

Accidentul s-a produs pe un tronson de cale ferata de mare viteza, intr-un viraj, la aproximativ patru kilometri de gara Santiago de Compostela, oras de pelerinaj mondial celebru.

 

Un purtator de cuvant al Renfe, compania cailor ferate spaniole, a declarat "ca o ancheta este in desfasurare". "Trebuie sa asteptam" pentru a cunoaste cauzele accidentului, "vom afla in curand viteza cand analistii nostri vor examina cutiile negre ale trenului", a adaugat el.

 

"Mare viteza mortala", titra pe prima pagina cotidianul El Mundo, potrivit caruia trenul avea 220 de kilometri pe ora pe un tronson cu limita de 80 de kilometri pe ora. "Excesul de viteza este una dintre ipotezele care predomina pentru explicarea accidentului", scrie cotidianul.

 

"Primele ipoteze merg in directia excesului de viteza drept cauza a accidentului", comenteaza, de asemnea, La Voz de Galicia, un cotidian regional.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Trenul venea de la Madrid si se indrepta spre localitatea El Ferrol, pe coasta Atlanticului, si circula pe acest sector pe un tronson de cale ferata de mare viteza, dat in folosinta in decembrie 2011, pe ruta Ourense-Santiago-Coruna.

 

Acesta transporta 218 pasageri si patru angajati ai Renfe.

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.