Tragedie în Suceava! Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu un autocar în care erau 60 de persoane

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 10 nov 2022, 03:35

Tragedie în Suceava! Un tânăr de 20 de ani a murit pe loc după ce s-a ciocnit cu un autocar în care erau 60 de persoane

Sursa: svnews.ro

Un autocar care transporta 60 de persoane și o mașină s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi, în Suceava. Șoferul autoturismului a decedat pe loc.

Un autocar cu 60 de persoane şi o maşină s-au ciocnit în noaptea de miercuri spre joi în localitatea Prisaca Dornei din judeţul Suceava. În urma accidentului, conducătorul autoturismului, în vârstă de de 20 de ani, a murit  pe loc, iar unul dintre pasagerii din autocar a fost dus la spital.

Un șofer și un autocar s-au ciocnit în Suceava! Șoferul de 20 de ani a decedat pe loc

Un accident mortal a avut loc între un autocar cu 60 de persoane şi o maşină în Prisaca Dornei, Suceava. La locul acicdentului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora a ajuns un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

Citeste si: Polițistul care a lovit-o mortal pe Raisa, pe trecerea de pietoni, va face testul poligraf. Avocatul familiei, Adrian Cuculis: "Ascunde trei aspecte"

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care a fost rănit a fost transportat la spital, iar 57 de persoane din autocar au fost cazate la căminul cultural, având în vedere că autocarul a suferit avarii care nu i-au permis să-şi continue drumul.

Citeste si: acci

Călătorii urmează să-și continue drumul cu alt autocar.

„Până la sosirea unui alt mijloc de transport, pompierii militari au luat legătura cu autorităţile locale ale comunei Vama, care au pus la dispoziţie un spaţiu încălzit, în incinta căminului cultural”

, au declarat pompierii ISU Suceava.