Tragedie într-o localitate din Buzău: O fetiță de șase ani a fost lovită mortal după ce a traversat neregulamentar strada

Autor: Andrei Costanda

Fetița de 6 ani a murit pe loc în urma impactului violent

Sursa: ISU

O fetiță de doar șase ani și-a pierdut viața sâmbătă seara, după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa neregulamentar strada în localitatea Pogoanele, județul Buzău.

Un grav accident rutier s-a petrecut în seara de sâmbătă în localitatea Pogoanele, județul Buzău, unde o fetiță de șase ani a fost lovită mortal de un autoturism pe Drumul Național 2C. Incidentul a avut loc la ieșirea din localitate, în jurul orei 19:00, și a șocat întreaga comunitate.

Copila de 6 ani a traversat strada printr-un loc nepermis

Conform datelor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Buzău, copilul a fost surprins în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Autoturismul care a lovit-o era condus de un bărbat în vârstă de 28 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa dinspre Padina către Buzău. Conducătorul auto nu a putut evita impactul, iar accidentul s-a soldat cu decesul imediat al minorei.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus de către un şofer de 28 de ani, din Pogoanele, dinspre Padina către Buzău, a surprins şi a accidentat o minoră de 6 ani, din aceeaşi localitate, care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

Accidentul s-a soldat cu decesul minorei”
, a declarat IPJ Buzău într-un comunicat oficial.

Citește și: Un cutremur de magnitudinea 7 a zguduit Rusia, urmat de o erupție vulcanică. Autoritățile au emis o alertă de tsunami

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Citește și: Meteorologii ANM au emis cod galben, portocaliu și roșu de caniculă în România: Temperaturile vor atinge 39 de grade Celsius

Șoferul nu consumase alcool

Potrivit primelor informații de la fața locului, fetița s-ar fi angajat în traversarea străzii fără a fi atentă la traficul rutier, ceea ce a dus la acest tragic deznodământ. Polițiștii, ajunși imediat la locul accidentului, au demarat cercetările pentru a stabili toate circumstanțele care au condus la acest eveniment nefericit.

Conducătorul auto a fost supus testului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ceea ce exclude posibilitatea consumului de alcool. În continuare, anchetatorii vor analiza toate aspectele pentru a clarifica modul în care s-a produs accidentul și pentru a lua măsurile legale care se impun.

Accidentele de acest tip, în care victime sunt copii, sunt extrem de traumatizante pentru familii și comunități. Localnicii din Pogoanele sunt îngroziți de această tragedie și au început să discute despre necesitatea unor măsuri suplimentare de siguranță rutieră în zonă, pentru a preveni astfel de evenimente în viitor.

De asemenea, mulți se întreabă dacă nu ar trebui să existe o educație mai intensă în rândul copiilor privind regulile de circulație și importanța respectării acestora.

Cazul a fost preluat de autorități, care au deschis un dosar penal. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul, iar familia copilei este devastată de pierderea suferită.

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!