Tragedie într-un aeroport! O femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce i s-a agățat părul în banda de transport a bagajelor din avion. Cum a fost posibil

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 01 iun 2023, 04:50

O femeie care se ocupa cu descărcarea de bagaje din avion, în vârstă de 26 de ani, a murit după ce părul i s-a agățat în banda de transport a bagajelor, pe aeroportul din New Orleans.

Jermani Thompson, o femeie în vârstă de 26 de ani, a murit după ce și-a încurcat părul în banda de bagaje, în timp ce descărca avionul de trollerele călătorilor.

Cum a fost posibil să moară tânăra de 26 de ani

O tânără în vârstă de 26 de ani, care se ocupa cu descărcarea de bagaje de la aeroport a murit după ce i s-a agățat părul într-o bandă transportoare.

Jermani Thompson, în vârstă de 26 de ani, lucra la aeroportul din New Orleans când, pe 30 august, în timp ce descărca un avion Frontier care tocmai aterizase acolo, și-a încurcat părul în banda transportoare.

Ea lucrase pe platformă, o zonă în care aeronavele sunt parcate, încărcate, descărcate, realimentate, îmbarcate și întreținute.

Oficialii spun că femeia a fost transportată de urgență la spital la scurt timp după incident, în jurul orei 22:00, dar a decedat la scurt timp după aceea.

Citeste si: Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în Giurgiu. Două persoane carbonizate au fost găsite la fața locului

Corpul ei a fost identificat de către Biroul legistului Jefferson Parish, iar un purtător de cuvânt al aeroportului a confirmat accidentul.

Un purtător de cuvânt al GAT Airline Ground Support, unde era angajată, spune că părul ei a rămas prins în bandă, potrivit DailyMail.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Avem inima frântă și sprijinim familia și prietenii ei cât de bine putem.

Vă rugăm să trimiteți urări de bine tuturor celor de la stația noastră din New Orleans în această perioadă foarte dificilă”.

Un zbor a fost anulat după moartea femeii de 26 de ani

Frontier Airlines a anulat un zbor miercuri dimineață în urma accidentului, dar toate celelalte zboruri au respectat programul.

Un purtător de cuvânt al Frontier Airlines a declarat într-un comunicat: „Transmitem cele mai profunde condoleanțe în urma decesului tragic al unui membru al echipei partenerului nostru de afaceri de manevrare la sol de la Aeroportul Internațional Louis Armstrong din New Orleans.

Gândurile noastre sunt alături de familia și de cei dragi în aceste momente dificile”.

Citeste si: Cine este tânăra care a murit în accidentul aviatic din Giurgiu. Aceasta și pilotul ar fi ars de vii

Kevin Dolliole, directorul departamentului de aviație al Aeroportului Internațional Louis Armstrong din New Orleans, a adăugat: „Suntem profund întristați de pierderea tragică a membrului echipei de asistență la sol a companiei aeriene GAT, Jermani Thompson.

Aeroportul Internațional Louis Armstrong New Orleans International Airport transmite sincere condoleanțe familiei și prietenilor săi, precum și partenerilor noștri de la GAT și Fontier Airlines.

Jermani făcea parte din familia noastră de la aeroport și vom continua să ne sprijinim reciproc în orice mod posibil în aceste momente dificile”.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.