Tragedie într-un parc de distracții! Un carusel s-a rupt în timpul cursei - 20 de copii, răniți - Imagini șocante - VIDEO

Autor: Alina Petre
Actualizat: 15 apr 2023, 02:50

Accident grav într-un parc de distracții

Sursa: PixaBay

Tragedie într-un parc de distracții din Italia! Un carusel s-a dezmembrat în timpul unei curse, în care se aflau 20 de copii.

Evenimentul tragic  a avut loc la un festival din Palma Campania, Napoli, Italia. Cel puțin 20 de copii au fost răniți, duminică, după ce caruselul în care se aflau s-a răsturnat în timpul zborului. 

Caruselul s-a rupt, în timp unei curse, în care se aflau 20 de copii. Toți au necesitat îngrijiri medicale, iar o fetită este internată în continuare în spital, în urma rănilor suferite.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale și au oferit îngrijiri la fața locului.

Poliția a deschis o anchetă, iar din primele informații ar fi vorba despre o defecțiune a caruselului.

Citeste si: Românul dispărut în Lefkada, în vârstă de 25 de ani, a fost găsit decedat. Familia tânărului este distrusă

Imagini cu un puternic impact emoțional

Imaginile dramatice au fost filmate cu telefonul mobil de o persoană aflată la festival. În video se observă că turbina începe să se legene înainte ca baza sa să înceapă să se clatine necontrolat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din primele informații, cauza accidentului ar fi o defecțiune structurală. O fetiţă de 12 ani este în continuare internată, în Napoli.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Accident grav în Danemarca! O adolescentă a murit, iar alți 2 copii au fost răniți după o cursă într-un carusel

Accidentul a avut loc, joi, într-un parc din Copenhaga, Danemarca.

O adolescentă de 14 ani din Danemarca a murit, iar alți doi copii au fost răniți după ce caruselul în care se aflau s-a defectat. 

Din primele informații, se pare că o parte din vagonul din spate al caruselului s-a desprins. Un martor a declarat că a auzit o bubuitură puternică în momentul în care incidentul a avut loc.

În urma incidentului, parcul a fost temporar închis, iar polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragedia.

Accidentul de joi nu este primul de acest tip. În 2008, la scurt timp după inaugurarea parcului, un vagon s-a desprins din roller coaster, iar incidentul s-a soldat cu patru răniţi.

Citeste si: Accident îngrozitor, în București- Un pieton a fost spulberat de o mașină a unei firme de curierat, chiar pe trecerea de pietoni

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.