Tragedie invaluita de mister in Dolj. Doi copilasi ai unei familii au murit in acelasi timp

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 sep 2020, 17:10

Familia era demult monitorizata de asistentii sociali.

Nu e durere mai mare ca cea prin care trec acesti parinti: si-au gasit copiii fara suflare, in dormitor. Fetita de 1 an si 7 luni si baiatul de 3 ani abia mancasera. Mama lor povesteste ca micutii au baut lapte praf si au mancat supa de pui. Zece minute i-ar fi lasat singuri in casa.

Mama copiilor este convinsa ca micutii au murit din cauza apei pe care a folosit-o la mancare.

In timp ce mama ii plange si spune ca nenorocirea s-a imtamplat din pricina apei cu nitriti, politistii aduna probe din toata casa. In urma necropsiei, medicii au stabilit ca moartea micutilor a survenit in urma unei intoxicari cu substante necunoscute. Autoritatile iau acum in calcul si o culpa a parintilor.

Oamenii legii au prelevat probe atat din fantana familiei sau din mancarea copiilor, dar si din alte substante care au fost gasite la locuinta familiei.

Probele recoltate vor fi trimise la Institutul de Medicina Legala din Bucuresti pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO140362##

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.