Tragedie la bordul unui zbor Paris-Cluj: Un român de 33 de ani a murit după ce i s-a făcut rău. Bărbatul venea în țară pentru a-și anunța familia despre viitorul copil

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 07 aug 2024, 12:31

Cuplul venea în țară pentru a anunța familia de viitorul copil

Sursa: Observator News

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani a murit în timpul unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, după ce i s-a făcut rău la bord.

Panica și disperarea au cuprins pasagerii unui zbor din Paris către Cluj-Napoca, în dimineața zilei de ieri, când un bărbat român în vârstă de 33 de ani a început să se simtă rău în timpul zborului.

Românul a murit la bordul avionului Paris-Cluj

Avionul, care decolase la ora șapte dimineața, a trebuit să facă o aterizare de urgență pe aeroportul din Frankfurt, însă, din păcate, manevrele de resuscitare aplicate de însoțitorii de bord nu au reușit să-i salveze viața.

Bărbatul și soția sa se întorceau în România după patru ani pentru a-și petrece vacanța acasă, în Negrești Oaș, județul Maramureș. Ei intenționau să își anunțe familia despre vestea cea mare: soția era însărcinată, iar cei doi urmau să devină părinți. Din păcate, vestea a fost umbrită de tragedia neașteptată care s-a abătut asupra lor.

Însoțitorii de zbor au reacționat rapid când bărbatului i s-a făcut rău, aplicând imediat primul ajutor și manevrele de resuscitare necesare.

Cu toate acestea, starea bărbatului nu s-a îmbunătățit, iar echipajul de la bord a decis că singura soluție viabilă era o aterizare de urgență. La ora opt fix, aeronava a aterizat la Frankfurt, unde bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la cel mai apropiat spital. Din păcate, toate eforturile medicale au fost în zadar.

Citește și: Apar noi schimbări la cardul de sănătate: Când va fi gata și cum va funcționa noul card virtual. Toți românii vor trebui să dețină un cod QR

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”

Citește și: Filmarea care stârnește hohote de râs: Un român, surprins în timp ce își plimbă frigiderul pe o stradă din Iași: „Sper că avea ceva rece de băut în el”

Cei doi soți veneau în țară pentru a anunța familia de viitorul copil

Soția bărbatului a rămas alături de el pe tot parcursul acestui coșmar.

Avionul s-a întors ulterior la Paris, unde a rămas câteva ore pentru a permite investigațiile necesare și pentru a se asigura că toți ceilalți pasageri sunt în siguranță. Cu o întârziere de cinci ore, aeronava a ajuns în cele din urmă pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde soția îndurerată a fost întâmpinată de familie.

Cuplul nu mai fusese în România de patru ani și planificase această călătorie pentru a-și revedea familia și a le împărtăși bucuria venirii unui nou membru în familie.

Vestea morții bărbatului a șocat comunitatea din Negrești Oaș și pe cei dragi care îi așteptau acasă.

Vărul bărbatului a declarat cu tristețe: „Este însărcinată și chiar voia să-i dea vestea mamei lui Mișu că o să aibă surpriza băiețel sau fetiță.”

Acum, familia așteaptă să aducă trupul neînsuflețit al bărbatului din Frankfurt în țară în zilele următoare, pentru a-l putea înmormânta acasă, alături de cei dragi.