TRAGEDIE: La doar 4 ani, a murit STRIVIT de un corp de mobila! Parintii sunt in soc

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:53

Si-au lasat copilul sanatos in grija bunicilor si il vor lua intre 4 scanduri.

E drama unor parinti care au plecat de nevoie de-acasa, pentru a munci prin alte colturi ale lumii. Voiau sa-i asigure copilului un viitor mai bun. "Nu muri! Nu muri!". Disperarea femeii care trebuia sa aiba grija de nepot nu l-a mai salvat pe baietel.

Cateva minute spune femeia ca l-ar fi lasat singur, iar copilul a incercat sa se catere pe un corp de mobila. Atunci s-a intamplat nenorocirea.

"A auzit un zgomot suspect si, revenind in sufragerie, l-a observat pe minor peste care cazuse un corp de mobilier", spun politistii din Suceava.

Tipetele femeii au alertat vecinii. Unul dintre ei l-a luat pe copil si l-a dus rapid la spital. Dar totul a fost in zadar. Medicii nu l-au putut salva. Copilul avea rani grave la cap. "Eu stiam ca are foarte mare grija de copil, cand am auzit mi-am facut cruce si eu si femeia, Fereasca-Dumnezeu!", spun vecinii.


Baieteulul fusese lasat de parinti in grija bunicilor. Mama era plecata la munca in alt judet, iar tatal lucreaza in strainatate. Acum ei se vor intoarce acasa pentru a-si ingropa copilul in timp ce bunica lui este cercetata pentru ucidere din culpa.
##VIDEO104246##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii