Tragedie la Gazprom! Directorul adjunct al companiei, Alexander Tyulakov, s-ar fi sinucis. Unde a fost găsit bărbatul fără suflare

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 nov 2022, 02:05

Alexander Tyulakov, directorul adjunct al Gazprom, gasit mort 

Directorul adjunct al Gazprom, Alexander Tyulakov, a fost găsit fără suflare în garajul casei sale din apropiere de Sankt Petersburg.

Alexander Tyulakov avea funcția de Directorul general adjunct al Centrului Unificat de Reglementări (UCC) al campaniei Gazprom, pentru securitatea corporativă. Bărbatul în vârstă de 61 de ani, s-ar fi sinucis în dimineață zilei de 25 februarie, potrivit site-ului rusesc 47news.ru

Tragedie la Gazprom! Directorul adjunct Alexander Tyulakov s-ar fi sinucis

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit în garajul casei sale, din cartierul Vyborgsky, în apropiere de Sankt Petersburg, acolo unde locuia cu familia sa.

Potrivit KP-Petersburg, familia lui Alexander Tyulakov a mărturisit că de la o vreme bărbatul se comportă mai ciudat și vorbea mereu de o posibilă pensionare. De asemenea, potrivit aceleași surse, în momentul în care a fost descoperit cadavrul, bărbatul avea asupra să și un bilet de adio, în pantaloni, însă soția să nu a vrut să-l citească.

La scurt timp, autoritățile din Rusia au deschis o anchetă.

Pe de altă parte, compania Gazprom nu a lansat niciun comentariu despre acest tragic incident. Decesul lui Alexander Tyulakov, vine după aproximativ o luna de la moartea suspectă a lui Leonid Shulman, în vârstă de 60 de ani, care avea funcția de șef al Serviciului de Transport în cadrul companiei Gazprom Invest, care a fost găsit fără suflare în același sat, tot cu un bilet asupra lui.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Uniunea Europeana, decizie fără precedent! Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a anuntat cum va sprijini UE armata ucraineană!

În ultimele zile, din cauza izbucnirii războiului între Rusia și Ucraina, compania Gazprom s-a prăbuşit cu 55% la Bursă din Moscova. După o pauză de câteva ore, timp în care autoritățile anuntasera că o vor închide din cauza războiului, Bursă de la Moscova a revenit uluitor la tranzacționare.

Însă marile companii sunt în cădere. Astfel, acțiunile gigantului Gazprom s-au prăbușit cu 55%, totul vine că o reacție negativă din partea investitorilor. Potrivit romaniatv.net, compania ajunge la o capitalizare de 35 mld. dolari. De asemenea, compania Lukoil înregistrează o prăbușire de 46%, compania Rosneft de 47%, Sberbank de 20%, ceea ce înseamnă pierderi uriașe.

„Tranzitul se derulează în conformitate cu calendarul convenit iar rezervările au crescut comparativ cu ziua anterioară.

Miercuri rezervările au fost la 60 de milioane de metri cubi iar astăzi sunt la 83 de milioane de metri cubi”, a transmis Gazprom într-un comunicat de presă recent, potrivit romaniatv.net

Citeste si: LIVE UPDATE A patra zi de razboi în Ucraina: Ucraina, negocieri cu Rusia în Belarus/ Tanc rusesc, furat de romii dintr-un sat din sudul Ucrainei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.