Tragedie la Iași: Un motociclist de 33 de ani și-a pierdut  viața într-un tragic accident după ce a ieșit în decor

Autor: Andrei Costanda

Cătălin și-a pierdut viața într-un tragic accident de motor în localitatea Popricani.

Sursa: Colaj Facebook & Ziarul de Iași

Cătălin, un tânăr motocilist de 33 de ani, și-a pierdut viața într-un accident tragic în localitatea Popricani, județul Iași.

Cătălin, pasionat de motociclism și de viteză, a murit miercuri seară într-un accident devastator. Tânărul și-a găsit sfârșitul după ce a pierdut controlul motocicletei sale și s-a izbit violent de un copac.

Cătălin nu a mai putut controla motorul din cauza vitezei excesive

Conform autorităților, viteza excesivă a fost cauza principală a tragediei. Motocicleta lui Cătălin a lovit inițial o bornă kilometrică, ricoșând ulterior într-un copac.

Impactul a fost atât de puternic încât echipajul SMURD sosit la fața locului nu a putut să-l salveze, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor.

Rudele și prietenii lui Cătălin sunt în stare de șoc și nu-și pot reveni din durerea provocată de pierderea acestuia. Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat. Prietenii își exprimă neputința de a accepta realitatea și își amintesc de momentele frumoase petrecute împreună cu el.

„Adio, prietene! Veselia ta alunga orice tristețe în preajma ta. Știai să îmi aduci zâmbetul pe buze. Dumnezeu să te ierte și multă putere tuturor celor care te-am cunoscut să trecem peste tragedia asta!”, este unul dintre mesajele emoționante postate de prieteni pe rețelele de socializare.

Cătălin era un împătimit al motoarelor și își manifesta dragostea pentru ele pe rețelele de socializare.

Ultima sa postare este un clip video în care apare conducând motocicleta pe o singură roată, însoțit de mesajul „Condusul tău mă sperie”. Această ultimă postare a devenit rapid un punct de referință pentru cei care îl cunoșteau, subliniind atât pasiunea sa, cât și pericolele pe care le implica.

În urma accidentului, polițiștii ieșeni au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Ancheta urmează să stabilească toate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii. Cătălin avea doar 33 de ani și o viață înainte, dar pasiunea pentru viteză l-a condus spre un final prematur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce i-a spus Patrizia mamei sale înainte să fie luată de viitură. Mama tinerei susține că fiica ei se putea salva: „A așteptat-o pe Bianca, care nu știa să înoate”

Citește și: Dezvăluiri cutremurătoare ies la iveală în cazul celor trei tineri luați de ape, în Italia. Aceștia ar fi sunat de 4 ori la 112, iar elicopterul a venit după 30 de minute

Omagii din partea prietenilor și apropiaților

Pe rețelele de socializare, prietenii și apropiații își exprimă regretele și speranța că, într-o zi, se vor reîntâlni cu Cătălin.

„Sper că o să ne revedem cândva, dar până atunci să pui o vorbă bună să nu ne cheme prea curând!” scrie unul dintre apropiați.

„Ezu-le, aștept încă să îmi răspunzi, încă nu vreau să cred”, este un alt mesaj de durere lăsat de un prieten.

Tragedia a lăsat în urmă o comunitate îndurerată și un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și iubit pe Cătălin. Motocicleta care i-a adus atât de multe bucurii în viață a devenit, în cele din urmă, cea care l-a condus pe ultimul drum. Mesajele de condoleanțe și amintirile împărtășite pe rețelele sociale reflectă impactul profund pe care l-a avut asupra celor din jurul său. În această perioadă de doliu, toți cei care l-au cunoscut își găsesc cu greu cuvintele pentru a-și exprima durerea și regretul pentru pierderea suferită.