Tragedie la malul Mării Negre! Diana a fost smulsă de valuri din brațele iubitului. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit după câteva zile

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 18:43

Diana Belyaeva a fost trasă de valuri din brațele iubitului

Sursa: Captură X(Twitter)/ Facebook: Diana Belyaeva

Diana, o tânără în vârstă de 20 de ani, a fost înghițită de valuri, chiar sub privirile iubitului ei. Totul s-a întâmplat la malul Mării Negre.

Diana, o tânără de doar 20 de ani, și-a găsit sfârșitul sub privirile neputincioase ale iubitului ei, după ce a fost luată de valurile furioase, pe o plajă din Soci, Rusia. Deși ar fi existat posibilitatea de a fi salvată, nimeni nu a avut curajul să se aventureze în apele agitate, temându-se de puterea valurilor.

Tânăra a fost smulsă din brațele iubitului său

Conform informațiilor furnizate de RomâniaTV, Diana, Denis și Andrei au plecat la o plimbare pe plaja din Soci, fără să își imagineze că această zi va fi ultima pentru tânăra de 20 de ani. Diana a insistat să pășească în apele Mării Negre, în ciuda avertismentelor lui Andrei, unul dintre prietenii ei, care a încercat fără succes să o oprească.

Citește și: Tragedie la scăldat: Trei băieți din Suceava și Timiș au fost înghițiți de apele învolburate ale râurilor

Diana și iubitul ei, Denis, au decis să intre în apă împreună, fără să prevadă pericolul. În doar câteva clipe, valurile puternice i-au dezechilibrat, trăgând-o pe Diana sub apă, notează sursa menționată anterior. Denis a reușit să se salveze, dar a privit neputincios cum prietena lui era trasă în larg.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

După ce a reușit să-și recapete suflul, Denis a încercat disperat să o găsească pe Diana, dar fără succes. A strigat după ajutor, dar nimeni nu a îndrăznit să intervină, nici măcar salvamarul, de teama valurilor puternice și a riscului de a sfârși la fel ca tânăra.

Trupul tinerei a fost găsit după câteva zile

Cei doi prieteni s-au grăbit spre salvamar pentru a cere ajutor, dar a fost surprins de răspunsul neașteptat al acestuia.

Salvamarul de serviciu le-a explicat celor doi că nu poate interveni, deoarece nu are competențe de înot. Martorii prezenți, înspăimântați de tragicul incident în care Diana era înghițită de valuri, au fost paralizați de teamă și nu au reușit să acționeze pentru a o salva.

Citește și: Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

„N-a putut să facă nimic, ne-a spus că nu știa să înoate!”,  a spus unul dintre băieți, potrivit wowbiz.ro.

Potrivit sursei menționate anterior, Diana a fost declarată dispărută după ce valurile puternice ale Mării Negre au înghițit-o, iar echipa de salvare a ajuns prea târziu pentru a o salva. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost găsit abia după câteva zile.

Familia și prietenii sunt acum împovărați de durere și se pregătesc de înmormântare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.