TRAGEDIE la Rovinari. Un tata si cei sase copii ai sai gasiti MORTI in garsoniera in care locuiau, din cauza INTOXICATIEI cu monoxid de carbon

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:54

Sase copii si tatal lor au fost gasiti fara suflare in garsoniera in care locuiau. Autoritatile spun ca cei 7 ar fi murit din cauza intoxicatiei cu monoxid de carbon.

Cei sase copii cu varste cuprinse intre sase luni si sapte ani locuiau impreuna cu tatal lor intr-o garsoniera dintr-un bloc din Rovinari. Ca sa se incalzeasca pe timpul iernii, barbatul a recurs la o instalatie termica improvizata. Noaptea trecuta, insa, potrivit primarului din localitate, se pare ca, din cauza vantului puternic, instalatia nu a mai evacuat gazele in exterior si s-a produs nenorocirea.

Nimeni nu a stiut ca micutii si tatal lor au murit intoxicati decat dupa ce alti doi copii de la etajul superior au ajuns la spital, cu ameteli.

Aici, medicii au stabilit ca este vorba de o intoxicatie cu monoxid de carbon si au dat alarma pentru a se gasi sursa gazului. Asa au fost descoperiti cei sase copii si tatal lor, morti in propria casa.

Sotia barbatului se afla la munca in Italia iar omul lucra la complexul energetic din zona. Cei doi soti aveau impreuna sapte copii, cel de-al saptelea- o fata a scapat cu viata.
Ea s-a aflat in momentul producerii tragediei, la bunici, la Targu Jiu.

Autoritatile au inceput cercetarile in acest caz, iar alimentarea cu gaz a fost oprita in blocul tragediei.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130415##